Je bent hier
Home > Headlines > Persoonlijk | Een andere focus

Persoonlijk | Een andere focus

Op 9 januari 2009 registreerde ik mommyonline.nl en sindsdien heb ik met veel plezier aan de site gewerkt. Er is heel veel op de site gedeeld, door mezelf maar zeker ook door diverse gastbloggers. In de laatste paar jaren ben ik steeds meer persoonlijker artikelen gaan schrijven en hebben jullie mij beter leren kennen. Maar wat velen van mij niet weten is dat fotografie jaren lang een groot passie van mij is geweest. Veel baby’s en kindjes maar ook zwangeren heb ik voor mijn lens mogen hebben en wat vond ik het leuk. Zo leuk dat ik mijn beroep van wilde maken. Maar toen overleed mijn moeder, een plotseling gebeurtenis dat mijn wereld voorgoed veranderde.

De overlijden van mijn moeder heeft enorm veel impact op me gehad. Vooral omdat het zo plotseling was. Om een lang verhaal kort te maken: ik verkocht noodgedwongen mijn splinternieuwe camera die ik een paar maanden daarvoor kocht. Mijn zin om te fotograferen verdween daarmee ook en langzaam maar zeker hield ik met het fotograferen op. Onbewust was er een directe link tussen het verlies van mijn moeder en fotograferen gemaakt. Het heeft mij dan ook wat jaartjes gekost om die twee los van elkaar te zien. Ik begon langzaam weer plezier in het fotograferen te hebben en sinds de geboorte van mijn babygirl kan ik er niet meer omheen. Ik wil verder met het fotograferen van kindjes. Daar haal ik zoveel vreugde uit en van de blije gezichtjes van de kindjes smelt ik keer op keer.

En de kop is eraf. Na jaren heb ik weer een model voor mijn lens gehad. Naast mijn eigen gezin uiteraard. Het was spannend maar bovenal bevrijdend. Ik voelde mij als een vis in het water. Ik ben er klaar voor en met volle moed ga ik dan ook deze (hervonden) nieuwe avontuur tegemoet. Dit betekent dat ik de komende periode mij vooral met het voorbereiden van mijn passie zal bezig houden. Mijn oude inventaris (gelukkig allemaal goed bewaard) moet doorspit worden en nieuwe materialen moeten gekocht worden. Ook wil ik een nieuwe camera aanschaffen en een website moet gemaakt worden. Maar omdat ik voor mijn portfolio niet enkel oude foto’s (uit 2013) wil gebruiken zal ik niet op de website wachten. De eerste periode zal ik het zonder website moeten doen, een Instagram pagina moet dan genoeg zijn.

Alhoewel ik het nog best wel spannend vind, kan ik haast ook niet wachten om weer aan de slag te kunnen. Ik heb er enorm veel zin in. Maar totdat ik echt van start kan, heb ik mijn eigen prachtig modelletje om mijn ideeën op los te gooien. Wanneer ik een aparte instagram pagina voor mijn fotografie aangemaakt heb zal ik dit uiteraard met jullie delen, tot die tijd kunnen jullie me op mijn eigen account volgen. Mocht jij interesse in een fotoshoot hebben, laat het mij vooral weten. Hoogstwaarschijnlijk zal ik in november een mini-kerst shoot inplannen.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Persoonlijk | Een andere focus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top