Je bent hier
Home > Headlines > Dreamworks animation’s Turbo FAST de serie

Dreamworks animation’s Turbo FAST de serie

turbo fastIn de herfstvakantie ben ik samen met mijn kinderen naar de film Turbo in de bioscoop geweest. Vooral mijn oudste zoon vond dit een geweldige film. Mijn jongste van drie jaar was er eigenlijk nog een beetje te klein voor. Toen ik hoorde dat je vanaf 24 december op Netflix Turbo FAST de serie kunt bekijken werd ik meteen enthousiast. Voor Mommyonline.nl bekeek ik een paar afleveringen.

Turbo de slak heeft na zijn Indy 500-overwinning een hoop reclamedeals binnengesleept en daardoor hebben de Dos Bros Taco’s goed geboerd. Daarom hebben zij speciaal voor Turbo en zijn vrienden een stad gecreëerd genaamd Starlight City. Deze stad is van alle gemakken voorzien waaronder een bioscoop en natuurlijk een eigen racebaan: Starlight racebaan. Daar beleven Turbo en zijn vrienden allerlei avonturen zoals een race tegen Kever Hardcase, die er alles aan doet om de race te saboteren, en een heuse “mestbal derby”, waarin Turbo zijn vriend Witte Schaduw te hulp schiet.

Turbo Fast zit vol humor wat het ook voor volwassenen leuk maakt om naar te kijken. De serie gaat over vriendschap, elkaar helpen en natuurlijk over racen. Erg leuk voor kinderen vanaf een jaar of zes.

Op Kerstavond: dinsdag, 24 december om 0:01 uur PT maken Turbo en zijn Flitsende Actie Stunt Team wereldwijd hun debuut. Dan worden de eerste vijf afleveringen van de gloednieuwe serie Turbo FAST van DreamWorks Animation gestart, exclusief in alle regio’s van Netflix. De hele familie kan deze kerst de eerste vijf afleveringen streamen. Daarna zullen het hele jaar door nieuwe afleveringen worden toegevoegd.

Turbo FAST de serie vind ik een echte aanrader! De vriendjes beleven spannende avonturen op de coolste raceparcours en gaan de gekste uitdagingen aan. Het maakt niet uit hoe alles uit de hand loopt: deze slakken steunen elkaar door dik en dun.

Turbo FAST is vanaf 24 december beschikbaar op Netflix.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top