Je bent hier
Home > Lifestyle > DIY > DIY | Decoratief Snoeppotje / voorraadpotjes

DIY | Decoratief Snoeppotje / voorraadpotjes

Een leuk DIY-project ( Do It Yourself ) hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. Juist de hele simpele dingen zijn vaak heel leuk. En inspiratie kun je echt overal opdoen. Zo ook tijdens het tv-kijken. Afgelopen week zat ik dus naar een trouwprogramma te kijken waar één van de bruiden van weckpotjes en kandelaars drinkglazen maakte. Het zag er goed uit. Het idee vond ik zo leuk dat ik een variant hiervan bedacht. Ik wilde geen drinkglazen maken maar een leuk en decoratieve snoeppot voor in de woonkamer.

Uiteraard kun je tegenwoordig heel leuke snoeppotten kopen maar een zelfgemaakte vind ik specialer. Het idee was geboren en in mijn hoofd was het al zo goed als klaar. Maar eerst moest ik natuurlijk nog de juiste producten zien te vinden.

kandelaarsDiverse winkels heb ik bezocht en bij de Action kwam ik de geschikte kandelaar met een fijne prijs tegen. Ik besloot om er niet één, maar drie, in twee verschillende maten mee te nemen, in de witte uitvoering.

snoeppotjesBij de Xenos vond ik deze leuke, gevulde snoeppotjes met ‘sweet’ erop. Precies waar ik naar op zoek was. Ook hier nam ik er drie mee.

Eenmaal beide producten in huis is mijn modern snoeppotje zo goed als af. Enkel de potjes op de kandelaars met lijmpistool vastlijmen en klaar is Kees! Daarna uiteraard naar smaak vullen.snoeppotjesnoeppotje 2snoeppotje 3Ik ben helemaal verliefd op het eindresultaat! Het ding ziet er leuk uit en staat vooral heel decoratief in de huiskamer. Wel goede afspraken met de kinderen maken zodat ze niet constant aan het snoepen zijn.

Uiteraard kun je ook andere dingen in de potjes bewaren. Deze potjes bestaan trouwens ook in andere uitvoeringen, zoals koffie, thee en suiker maar helaas weet ik niet waar ze te koop zijn.

Met diverse feestdagen kun je deze moderne snoeppotjes, oftewel voorraadpotjes, goed gebruiken. Met Pasen waren ze bijvoorbeeld met paaseieren gevuld. Met Sinterklaas kun je ze met pepernoten vullen en met Kerst kleine kerstballen. Hoe dan ook, ze staan er altijd leuk erbij!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “DIY | Decoratief Snoeppotje / voorraadpotjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top