Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Dit zijn mijn leukste Shein Jurken

Dit zijn mijn leukste Shein Jurken

De mega webshop Shein kennen we allemaal denk ik wel. Zijn populariteit lijkt geheid te groeien, steeds meer mensen weten dan ook hun weg naar Shein te vinden. Inmiddels shop ik zelf een lange tijd bij hen en weet ik dus uit ervaring dat niet iedere leuke kledingstuk het moeite waard is om daadwerkelijk te kopen. Dat Shein met verschillende prijsklassen werkt. Dit wilt globaal zeggen: hoe duurder een kledingstuk is des te beter haar kwaliteit. Maar ook dat je vaak goed moet kijken en lezen om zo een beeld van de kwaliteit van een item te kunnen krijgen. Hier ben ik ook vaak genoeg de fout in gegaan. Wat vooral heel raadzaam is, is het lezen van de reviews van andere kopers. Mede hierdoor heb ik in de afgelopen paar maanden paar favoriete jurken gekocht. Welke dit zijn deel ik hieronder met jou.

Dit zijn mijn leukste Shein Jurken

Ik heb de gewoonte (ontwikkeld) dat wanneer ik een kledingstuk echt leuk vind ik deze het liefst in verschillende kleuren wil hebben. En vaak blijft het dan niet enkel bij ‘willen’ maar ga ik er ook gewoon voor. Want ‘you only live once, toch? Dit heeft er dus voor gezorgd dat ik van enkele jurken meerdere kleuren van heb.

Shein jurkenLaat ik maar van start gaan met mijn nieuwste aanwinst. En nou niet schrikken als ik vertel dat ik dit jurk in maar liefst vijf kleuren heb gekocht. Ja, je leest het goed! Het begon met de baby-roze kleurtje. Eenmaal aangetrokken was ik verrast, positief dan wel. Ik was enthousiast over hoe goed de jurk mij staat. Het past goed bij mijn figuur, flatterend zelfs. Super blij besloot ik om voor een tweede kleurtje te gaan. Omdat ik er maar niet uitkwam over welke kleur in real life mij zou bevallen, bestelde ik alle beschikbare kleuren. Mijn plan was om dan een kleurtje uit te kiezen en de overige kleuren te retourneren. Eenmaal ontvangen bleek het toch nog lastiger om er maar eentje uit te kiezen. Over keuzestress gesproken…  Nou, om er geen onnodig lang verhaal van te maken: het bleef niet enkel bij een tweede kleurtje, maar eerder vijf kleuren. Ja, zo’n type ben ik dus…

Bovengenoemde jurk kom uit de Shein Belle lijn. In deze collectie vind je vooral trouwjurken, jurken voor bruidsmeiden en de wat sierlijke jurken. De prijsklasse van de jurken uit de Shein Belle lijn ligt gemiddeld rond de 30 euro.

De volgende jurk heb ik geen vijftal van gekocht maar wel een tweetal. Moet zeggen dat het zeker meer had kunnen zijn was het niet zo dat ik de roze exemplaar misgelopen heb. Net als bij de vorige jurk vind ik het mooi hoe deze jurk bij mijn figuur staat. Het heeft een hele soepele stof dat mooi over mijn lichaam valt. De jurk in zijn geheel vind ik mooi maar de kraag maakt het, wat mij betreft, net wat leuker. Deze jurk kocht in de kleuren donker groen en Bordeaux. Roze heb ik helaas niet kunnen bemachtigen.

Een jurk waar ik maar eentje van gekocht heb, dit ondanks dat het in zeven kleuren verkrijgbaar is. Dit suggereert overigens absoluut niet dat ik niet dol op dit jurk ben, want ik vind het harstikke leuk. Het is gewoon zo dat ik niet van geplooide materialen houd. Maar dit jurk kon ik gewoonweg niet laten. En haar baby blauwe kleur is prachtig. Deze geplooide lange jurk is afkomstig uit de SHEIN Modely lijn. Haar kwaliteit is prima en omdat het meerdere lagen heeft schijnt het niet door.

Tenslotte hebben we een exemplaar uit de Shein Frenchy lijn. Ook deze heb ik in twee kleuren gekocht: baby blauw en mintgroen. Dit jurk heeft een fijne luchtige materiaal, geschikt voor warme zomerse dagen. De jurk sluit goed aan en valt heel mooi. Qua lengte komt het bij mij tot de enkels.

Zoals je kunt zien zijn het allemaal lange, ietwat sierlijke jurken. Dat was ook mijn doel en moet zeggen dat ik goed geslaagd ben. Ben blij met de jurken die ik gekocht heb en ik zal ze stuk voor stuk met veel plezier dragen.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top