Je bent hier
Home > Feestdagen > Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix om met je kids te kijken

Dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix om met je kids te kijken

Nog maar slechts 8 dagen tot Kerst en helaas zitten we wederom met z’n allen in lockdown. Kerst 2020 zal absoluut anders zijn dan dat we gewend zijn. Gezellig met groepen eten of uitgaan zal niet mogelijk zijn. Maar juist in deze Corona periode is het belangrijk om positief te blijven. Het is een intens jaar en in de kerststemming komen kan derhalve voor sommigen van ons lastig zijn. Wat mij betreft des te meer redenen dus om gezellig met de kids films te kijken. Pak de popcorn er maar vast bij en maak het je comfortabel. Dit zijn de leukste kerstfilms op een rij om gezellig met je kids te kijken.

Jingle Jangle: A Christmas Journey
Ik overdrijf zeker niet wanneer ik meld dat wij hier in huize Mommyonline minstens 10 keer deze film gekeken hebben. Middelste dochterlief is groot fan en kan onderhands met de liedjes meezingen. Jingle Jangle is een feelgood hartverwarmend film met een muzikale twist voor jong en oud. Absoluut een aanrader!

Jaren nadat zijn leerling hem heeft verraden, krijgt een ooit opgewekte speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn lieve, nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt.

The Christmas Chronicles
Ook deze film hebben wij vaker gekeken maar lang niet zo vaak als bovengenoemde film. The Christmas Chronicles is een magische kerstfilm waarin ‘het geloof in de kerstman’ centraal staat. Leuk om te weten is dat deze film van de makers van ‘Home Alone’ en de eerste drie Harry Potter-films is.

Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.

The Christmas Chronicles: Deel twee
Bovengenoemde eerste deel is van 2018 en dit jaar werd deel 2 uitgebracht. In The Christmas Chronicles: Deel twee worden we in een nieuw avontuur meegenomen.

Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

De Familie Claus
Een Nederlandse films mag in dit rijtje niet ontbreken. De Familie Claus is een hartverwarmend fantasie film voor het hele gezin.

Jules houdt niet van kerst. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt hij de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat alleen hij Kerstmis kan redden.

Angela’s Christmas
Een 30 minuten durende animatieverhaal die ons als kijkers terug in de tijd neemt, namelijk het Ierland van 1914. Angela’s Christmas is een sentimentele en hartverwarmend film gebaseerd op een boek.

Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.

Angela’s Christmas Wish
Dit vervolg op ‘Angela’s Christmas’ duurt langer en opnieuw nemen we een kijkje in het leven van Angela

Haar vader werkt ver weg, in Australië. De vastberaden Angela heeft een plan en een grote wens om haar familie voor de feestdagen weer bijeen te brengen.

Arthur Christmas
Een warme kerstverhaal voor het hele gezin.

De kerstman laat het over aan zijn zoon Arthur om in zijn supergeheime speelgoedfabriek een megabelangrijke kerstmissie uit te voeren

How the Grinch Stole Christmas
Sinds 2000 bij velen favoriet en derhalve mag deze film niet ontbreken. How the Grinch Stole Christmas is een ‘must see’ film!

De Grinch besluit kerst in het dorpje van de Wie’s te verpesten maar de vriendelijkheid van kleine Cindy Lou Who en haar familie doen zijn hart smelten.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke kerstfilms voor het hele gezin, bovengenoemden zijn hier in huize Mommyonline favoriet. Heel veel kijkplezier!

Welke kerstfilm is bij jullie favoriet?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top