Je bent hier
Home > Headlines > Even Bijkletsen: Alweer in lockdown

Even Bijkletsen: Alweer in lockdown

De eerste twee weken van het nieuwe jaar zijn voorbij. Het oude jaar hebben we met zijn allen in lockdown moeten afsluiten en zoals onlangs bekend gemaakt is, blijven we voorlopig nog wel even binnen. Ondanks dat we dit zagen aankomen, hoopten we op een ander bericht. Maar helaas! Terugkijkend naar het oude jaar moet ik eerlijk toegeven dat ik blij ben dat deze voorbij is. Het was voor mij een jaar met veel negatieve gevoelens waar pijn en verdriet het overhand hebben. Terwijl velen om mij heen de dagen tot het nieuwe jaar aftelden was ik voor mezelf aan het bedenken hoe ik enigszins positief het nieuwe jaar zou kunnen instappen. Vanzelfsprekend was het mijn intentie om zoveel mogelijk negativiteit los te laten en met volle kracht het nieuwe jaar in te stappen.

Weliswaar zagen we dit aankomen, maar we hoopten toch op een ander bericht.

Ik beken: het is makkelijker gezegd dan gedaan, want ook nu worstel ik met diverse gemengde gevoelens die ik graag in het oude jaar achter mij had willen laten. De mate waarin dit mij bezighoud is weliswaar gedaald maar volledig loslaten lukt voorlopig nog niet. Maar daar heb ik inmiddels vrede mee, het verwerken van emoties kost immers tijd en geduld. Hier ontkom ik dus niet aan.

Dit is dan ook gelijk de reden dat hier op Mommyonline stilte heerst. En in combinatie met het onderwijs dat momenteel thuis plaatsvindt en een baby dat veel aandacht eist, houd ik geen energie noch tijd over om nog eens artikelen te schrijven. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar pittig vind ik het wel. En dan te bedenken dat het thuisonderwijs nog weken zal gaan duren. Ik probeer dan ook het beste van te maken en waar mogelijk een beetje los te laten. Dit betekend dat Mommyonline voorlopig op een laag pitje zal blijven: als het mij lukt om een artikel te schrijven, is dat mooi, maar lukt het niet, dan niet. Ik wil absoluut niet gaan forceren en zo mogelijk gestrest raken.

Het afgelopen jaar was anders dan andere jaren en ook dit jaar is anders begonnen, maar desondanks hoop ik dat het een prachtig jaar wordt. Aan jullie allemaal wens ik een jaar vol liefde en geluk maar bovenal gezondheid.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top