Je bent hier
Home > Feestdagen > Onze 2020 Kerstboom is een feit!

Onze 2020 Kerstboom is een feit!

Ein-de-lijk staat het beste ding dan in de woonkamer te pronken. De kerstboom! Geen echte, maar zoals vele jaren hiervoor een kunstboom. Mijn voornemen was in eerste instantie om ergens in november al de kerstboom op te tuigen maar oh.. wat ging de dagen snel voorbij. Ik kwam er gewoon niet aan toe om alle spullen uit de berging te halen, sorteren en de kerstboom neer te zetten. Maar het is eindelijk toch gebeurt. De kerstboom staat! En dan wel in een voor ons geheel nieuw kleur. Kijk je mee?

Als het om kerst gaat is rood mijn favoriete kleur. Al vele jaren werd het huis inclusief kerstboom in het rood gehuld. En wat vond ik dit mooi. Dit jaar voelde ik hier echter niet voor. Het is tijd voor iets anders. Iets nieuws uitproberen. Lang heb ik er niet over hoeven na te denken. De kerstboom in het goud optuigen heb ik namelijk al langer gewild maar steeds maar weer ging ik voor het vertrouwde rood. Dit jaar moest hier verandering in komen. Ik had mijn zinnen dan ook gezet in het neerzetten van een kerstboom gehuld in gouden versieringen. Het idee was er, toen moest het alleen nog uitgevoerd worden.

Rode versieringen heb ik genoeg maar goud? Nee.. helaas niet zo heel veel. Dus moest er geshopt worden. Veel gouden ballen moest gehaald worden. Naast dat ik voor gouden versiering ging, had ik met mezelf afgesproken om ook ander soort versieringen een kans te geven. Zo gezegd zo gedaan! Naast gouden kerstballen hangen dan ook voor het eerst gouden bloemen in onze kerstboom te shinen. Maar ook voor de gouden engelen beeldjes heb ik ruimte gemaakt. Met het eindresultaat ben ik erg blij. Ik vind het prachtig! Maar ik denk dat ik nog meer kerstslingers zal hangen.

Een kerstboom is natuurlijk niet af zonder de cadeautjes! Op het moment zijn er al wat pakjes onder de kerstboom te vinden en aan de rest wordt nog gewerkt.

In welke kleur hebben jullie de kerstboom versierd?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top