Je bent hier
Home > Baby & Kind > De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief design

De eerste Hello Kitty lamp – tijdloos lief design

Wie kent haar niet, het lieve kleine katje dat zoveel meisjes blij heeft gemaakt. Inmiddels is ze al ruim 41 jaar. De meisjes van toen zijn inmiddels moeder, en hun dochters houden zo mogelijk nog meer van Hello Kitty. Met dat gegeven gingen de makers aan de slag. Ze ontwierpen een lamp die Hello Kittyfans van 45 net zo aanspreekt als die van 5. Ze noemden haar Kitty White, als eerbetoon aan de oorspronkelijke naam van Hello Kitty.

Je bent zo oud als dat jij je voelt en ik voel mij nog lekker jong. Ik houd nog steeds van schattige meisjesdingen en Hello Kitty heeft al vele jaren mijn hart gestolen. Het is nog net niet zo dat ik alles van dit uber-schattige katje verzamel maar een zwakte heb ik er wel voor. Met twee jonge dames in huis heb ik overigens vaak een gegronde reden om weer eens een Hello Kitty-item in huis te halen. Met iets in de trend van ‘dat zal Dessy wel heel leuk vinden’ weet ik manlief altijd wel aan mijn kant te winnen. Gelogen is het niet, want beide dochters zijn gek op Hello Kitty. Maar het kan ook zo maar kunnen dat yours-truely een grotere fan is.

Met twee meiden in dezelfde leeftijdscategorie weet ik inmiddels dat ik leuke items in tweevoud moet kopen. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk en moeten ze of samen delen of ik moet een van de twee teleurstellen. Ditmaal is het de oudste dochter die met lege handen zit en die het mij duidelijk kwalijk neemt. Maar aan de andere kant is jongste dochter wel helemaal in de wolken met haar nieuwe beste vriendin. Hartstikke blij is zij met Kitty White en haar reactie bij het openen van de grote doos was geweldig. Op het moment dat mevrouwtje de meegeleverde afstandsbediening ontdekt riep ze uitbundig ‘machtigggg’ terwijl ze het beste ding in de lucht hield. Blijer kon je haar op dat moment geloof ik niet maken… Of toch wel? Ruim vijf minuten lang heeft mevrouwtje zich met de afstandsbediening vermaakt. Alle lichtkleuren moesten vanzelfsprekend ontdekt worden, en dat niet een keer maar meerdere malen. Houd wel in gedachte dat de LED-verlichting in 16 kleuren in te stellen is. Ik laat jullie tweeën maar eventjes alleen, is wat door mijn hoofd ging toen ik de kamer verliet.
Vreugde moet je delen, moet dochterlief op haar beurt gedacht hebben. Want voordat ik het doorhad was Kitty White buiten om aan alle spelende kinderen getoond te worden. Elk kind buiten moest Kitty White komen bewonderen en ontbrekende kinderen werden erbij gehaald. En geloof het of niet, ook de afstandsbediening moest gezien worden. Het is dat ik geen foto’s van buurtkinderen online zet, want wat heeft Kitty White veel aandacht gekregen. En dan niet alleen van de meiden maar ook van de jongens…

Enige minpunt volgens dochterlief, is dat Kitty White op elektriciteit werkt en daarom niet buiten aangezet kan worden. Zelf ben ik juist blij dat het op elektriciteit werkt en niet bijvoorbeeld op batterijen.

Kitty White is veel meer dan een simpele lamp. Het is een leeslamp, schemerlamp én slaaplamp ineen!
Kitty White is 46 centimeter hoog en geeft standaard prachtig diffuus licht. Perfect als je de lamp gebruikt als lichtobject. Maar de ontwerpers wensten meer. Ze wilden een praktische lamp voor verschillende doeleinden. Kitty White is voorzien van een op afstand regelbare ledverlichting. Daarmee kun je de kleur en lichtintensiteit compleet afstemmen op de stijl van je woning, je gevoel en gelegenheid. Dat geeft een extra dimensie aan je living en heeft veel voordelen in een kinderkamer. Kitty White geeft prima licht voor een verhaaltje voor het slapen gaan en is daarna in een handomdraai in te stellen als nachtlampje. Kitty White is gemaakt van een hoogwaardige kunststof, die kleurvast, volledig recyclebaar en gemakkelijk schoon te houden is.

Kitty White is absoluut een eyecatcher in de kamer van mijn meiden. Het beste ding is duurzaam en onbreekbaar. Het is niet uitsluitend een nachtlamp maar het is voor diverse doeleinden te gebruiken. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. En mede dankzij haar neutrale kleur kan Kitty White ook in andere ruimtes in huis, bijvoorbeeld de woonkamer, geplaatst worden.

Ben jij op zoek naar een leuk en duurzaam cadeau voor je meid, dan raad ik Kitty White absoluut aan. Afgaande op mijn eigen meiden en de reactie van buurtkinderen, zal het zeker in de smaak vallen. Maar ook voor grote dames is Kitty White erg leuk!

Kijk voor meer informatie op www.hellokittylamp.nl, de Hello Kitty lamp is onder andere te koop op www.fonq.nlwww.babypark.nl en www.wehkamp.nl.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top