Je bent hier
Home > Headlines > Aankondiging | Monster Jam® terug in De Kuip in Rotterdam

Aankondiging | Monster Jam® terug in De Kuip in Rotterdam

Na het succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers brult Monster Jam® op zaterdag 8 juli opnieuw De Kuip in Rotterdam in! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar bij Ticketmaster.

Monster Jam is het meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. De meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Monster Mutt® en veel meer, laten het publiek op het puntje van hun stoel zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

Monster Jam deelnemers worden getraind op de Monster Jam University zodat ze alle vaardigheden om een Monster Jam truck te besturen beheersen. Deze trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed, hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter, wegen tenminste 4.500 kilogram en worden stuk-voor-stuk speciaal met de hand vervaardigd. Iedere Monster Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog.

De Monster Jam®Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op Ticketmaster.nl.

Houd mommyonline.nl in de gaten want binnenkort geven wij maar liefs 4 kaarten voor Monster Jam® weg!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top