Je bent hier
Home > Baby & Kind > Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Crayola Marker Maker

Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Crayola Marker Maker

De feestdagen zijn een geweldig moment om creatief bezig te zijn. Kleurplaten, stoomboten, kerstbomen, sneeuwmannen en lichtjes, inspiratie vind je overal. En laat het nou net zo zijn dat Crayola wederom een nieuw kleurrijk product gelanceerd heeft, dat kinderen inspireert om creatief aan de slag te gaan tijdens de feestdagen. Eentje waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben.

Crayola Marker Maker 2Naast de Picture Perfect, die ik afgelopen week heb laten zien, is de Marker Maker een van de twee nieuwe producten van Crayola. Met de Crayola ‘Marker Maker’ kunnen kinderen van ongeveer 5 jaar en ouder experimenteren met verschillende kleuren in hun eigen kleurlaboratorium. Deze unieke speelgoedset heeft alles om 16 eigen, unieke en kleurrijke stiften te maken.

Crayola Marker Maker 4Crayola Marker Maker 3Maak je eigen stiften met de Marker Maker van Crayola, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Deze interactieve speelgoedset heeft alles wat je nodig hebt om 16 stiften te maken. Of je nu met kleuren experimenteert of het simpel wilt houden, via een aantal eenvoudige stappen maken kinderen een unieke stift in hun favoriete kleur. De Marker Maker set bestaat uit onder andere 3 inktflessen, 2 zelf in te kleuren bewaardozen, 2 maatbekers, een mengkaart, een opbergvak voor de stiften, een pincet en 16 sets met stiftonderdelen (omhulsels, labels, vullingen, punten en afsluitdopjes). Met de Marker Maker worden kinderen echte wetenschappers in hun eigen kleurlaboratorium! Om de stift helemaal persoonlijk te maken kunnen kinderen een gepersonaliseerd label op de stift plakken en hun kleur een originele naam geven.

Wat vinden wij van deze Crayola Marker Maker?
Crayola Marker Maker 5In een woord een heel leuke cadeauset voor zowel jongens als meisjes. Ik denk dat ieder kind in de juiste leeftijdscategorie de Marker Maker geweldig zal vinden. Ik bedoel maar.. welk kind vindt het nou niet geweldig om eigen kleurstiften te maken, om er vervolgens mee te kleuren? In huize Mommyonline zijn wij stuk voor stuk verkocht. De Marker Maker is bij mijn jongste drie goed in de smaak gevallen.
Ik vind de Marker Maker een topproduct met een duidelijke stap-voor-stapbeschrijving. Van de onderdelen die meegeleverd worden kunnen 16 stiften gemaakt worden. En mijn kids zijn zo creatief geweest om alle 16 stiften gelijk te maken. Een groot pluspunt is dan ook dat de Marker Maker een navulling heeft waarbij je nog 12 extra stiften kunt maken. Deze kun je via Bol.com vinden. De navulling heb ik inmiddels besteld, zodat mijn kids weer aan de slag kunnen.

Waar ik zelf overigens benieuwd naar ben is of de gemaakte stiften hergebruikbaar zijn. Dus wanneer een gemaakte stift op is, je deze dus niet weggooit maar opnieuw met kleurstof kunt vullen.

Crayola Marker Maker 6De gemaakte stiften werken uitstekend, daar valt zeker niets op aan te merken.

De Crayola Marker Maker is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, kost rond de € 27.95 en is via de website van Crayola te bestellen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top