Je bent hier
Home > Baby & Kind > Cool Maker Kumi Kreator Armbanden maker

Cool Maker Kumi Kreator Armbanden maker

Een paar weken terug was ik samen met mijn twee meiden voor de lancering van de Party Popteenies uitgenodigd. Tijdens deze event maakten wij niet enkel kennis met de Party Popteenies maar ook konden we andere producten van het speelgoedmerk Spin Master uitproberen. Zo ontdekten mijn meiden de Cool Maker Kumi Kreator waar zij direct helemaal weg van waren. Naast dat zij tijdens de event met dit product aan de slag mochten, kregen ze zelf ook een exemplaar mee naar huis. Benieuwd wat de Cool Maker Kumi Kreator precies doet? In dit artikel leg ik het uit, lees je gezellig mee?

Cool Maker Kumi Kreator

Het woord Kumi is afgeleid van het Japanse woord kumihimo en betekent: dradenverzameling. De Cool Maker Kumi Kreator is een (snoerloze) machine waarmee kinderen, maar uiteraard ook volwassen, heel gemakkelijk armbandjes kunnen vlechten. Het pakket bevat alles wat nodig is, 88 spoelen met diverse kleuren draden, om direct aan de slag te gaan met het creëren van verschillende modieuze armbanden. De set bevat dan ook genoeg materiaal om tot 10 armbandjes met verschillende kleurencombinaties en patronen te maken.

Het is mogelijk om voorbeelden uit het meegeleverde ontwerp boekje na te maken of een eigen samenstelling (patronen) te bedenken. Per ontwerp kan tot max 12 spoeltjes (in verschillende kleuren) in de machine geladen worden. Na het laden van de draden hoef je enkel nog aan de machine te draaien en deze vlecht de armbandje op een magische wijze voor jouw ogen.

Heeft de gemaakte armbandje de juiste lengte bereikt? Dan kan je de overtollige draden afknippen en de meegeleverde koppelstukjes aan de armbandje bevestigen. En klaar is jouw creatie!

Sinds dat mijn meiden de Cool Maker Kumi Kreator in hun bezit hebben, hebben ze vol enthousiasme diverse armbanden gemaakt. En zelfs nu, paar weken later, zijn ze beide nog geregeld met de Cool Maker Kumi Kreator armbandjes aan het maken. Niet enkel voor zichzelf maar ook voor papa, de broers en uiteraard ikzelf. Omdat de 88 meegeleverde spoelen nogal snel opgaan is het fijn dat de spoelen ook als setjes (refill) gekocht kunnen worden. Zo blijf je dus de leukste armbanden creëren.

De Cool Maker Kumi Kreator is een vlechtmechanisme waarmee je heel eenvoudig en snel de gewenste armbandjes creëer. Erg leuk om gave armbandjes voor jezelf te maken maar het zijn ook perfecte vriendschapsarmbandjes voor vriendjes en vriendinnetjes.

Wat ons betreft is de Cool Maker Kumi Kreator een gave cadeau voor de komende feestperiode.

De Cool Maker Kumi Kreator heeft een verkoopprijs van rond de € 34,95 en is zowel online als in stenen speelgoedwinkels verkrijgbaar.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Cool Maker Kumi Kreator Armbanden maker

  1. Grappig dat je juist dit hebt mogen testen. Dit hebben mijn meiden op hun sinterklaaslijstje staan, maar ik vind het wat duur gezien het feit dat je er maar 10 armbandjes mee kunt maken. In hun enthousiasme en met drie meiden tegelijk dacht ik dat die 10 stuks zo op zouden zijn, maar ik lees nu over refills. Mmmm…misschien toch nog eens over nadenken, dankjewel voor de uitgebreide review

  2. Het gaat inderdaad heel snel met de draadjes, een refill is zeker nodig. Het is wel een heel leuk cadeau moet ik zeggen. En mocht je nou lief zijn geweest zullen je meiden vast wel een mooie armband voor je maken 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top