Je bent hier
Home > Baby & Kind > Elke dag is een feestje met Party Popteenies

Elke dag is een feestje met Party Popteenies

Zijn jouw meiden al in de ban van Party Popteenies? Nee, nog niet? Geeft het wat tijd want deze kleine popteenies ontkom je niet aan. Na lang gewacht te hebben zijn de Party Popteenies nu ook in Nederland verkrijgbaar! En dat betekent dus een gloednieuwe verzameltrend waar jouw meiden zich in zullen storten. Maar wat of wie zijn de Party Popteenies?

Party Popteenies gaat verder dan een verrassing! Spanning en enthousiasme vanaf het POP-moment tot aan de onthulling van de collectible zelf. De verstopte Party Popteenie speelt in op de verzameltrend en is de nieuwste aanwinst van dit najaar. Draai, trek, pop en jouw Party Popteenie verschijnt uit het confettikanon in een wolk van verzamelbare confetti! De feestelijke verpakking, de gedetailleerde accessoires en de confetti laten de wereld van Party Popteenies tot leven komen.

Welkom in de wereld van de Party Popteenies

Met drie verschillende thema’s om te poppen, waaronder Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland, is er voor elk kind wat wils. Met een unieke stijl geeft iedere pop haar eigen draai aan het feestthema! Terwijl Bella een hoed met schattige regenboogdetails rockt, gaat Sophie voor een panda-vormige koptelefoon en Mai voor een chique baret. Met de bijbehorende schattige accessoires zijn de Popteenies altijd ready to party! Welke verrassing zal jouw dochtertje ontdekken?

Met de Party Popteenies blijft jouw dochtertje knallen en kan ze wel meer dan 25 fantastische Rainbow Unicorn, Cutie Animal of Winter Wonderland Party Poptienies verzamelen! Heeft ze er eentje gevonden? Dan kan ze de collectible op de verzamelposter afvinken.

De Surprise Popper is een superleuk cadeau en een feestje op zich voor kinderen van 4 jaar en ouder. Trek, draai en pop om een fantastische feest met deze poptastische poppetjes te vieren! Welk feestje wordt er bij jullie gepopt?

Party Popteenies zijn o.a. via Intertoys en bol.com verkrijgbaar
Bezoek de website van Party Popteenies voor meer informatie.

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top