Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Chanel Chance eau Tendre eau de parfum muziekdoos

Chanel Chance eau Tendre eau de parfum muziekdoos

Het was geloof ik een weekje voor Moederdag toen ik op Instagram dit product voorbij zag komen. Ik was gelijk verkocht! En ja.. ik wilde het graag in mijn collectie hebben. Een zelf gekochte cadeautje voor Moederdag moet kunnen, niet waar? Dus ging ik op zoek. Op de Chanel website kon ik het beste ding toen nog niet vinden maar gelukkig enkele dagen later wel. Omdat ik het met Moederdag in huis wilde hebben besloot ik op de zaterdag voor Moederdag de stad in te gaan. Maar helaas was het daar totaal uitverkocht. Dus maar snel online bestellen. Op tijd voor Moederdag kwam het vanzelfsprekend niet binnen maar begin van de nieuwe week kon ik mijn bestelling uitpakken. En ohhh…wat is het leuk! Dit is de Chanel Chance eau Tendre eau de parfum muziekdoos, in het kort: Chanel Chance muziekdoos

Chanel Chance eau tendre eau de parfum muziekdoos

De Chanel Chance eau tendre muziekdoos is geïnspireerd op de reclamefilm van Jean-Paul Goude. Als in een reizend theater geniet je van een wervelende afspraak met het geluk. Helderroze zet de toon in deze limited edition die draait om de fraaie pasteltinten van het parfum. De danseressen bewegen om CHANCE EAU TENDRE heen, op het ritme van de energieke muziek van de spot. De kartonnen doos met reliëf is handgemaakt. De poppetjes zijn één voor één beschilderd. Een kunstwerkje om als collector’s item te bewaren.

De Chanel Chance muziekdoosDe Chanel Chance muziekdoos ziet er echt heel leuk uit, het is een rondvormige roze verschijning. In het midden vind je een uitneembare 100ml Chance geur. Daar omheen een draaiende plaat met vier kleine dummy flacons en vier figuurtjes, deze zitten vastgeplakt. Om de muziekdoos aan te zetten hoef je enkel de knop aan de onderkant van het doosje op On te zetten. De muziek dat hier uit komt is enorm verrassend. Toen ik voor het eerst foto’s van de muziekdoos zag ging ik eigenlijk ervan uit dat het een vrolijk zacht nummertje zou afspelen. Maar ik had het mis. Het liedje dat deze muziekdoos afspeelt is weliswaar vrolijk maar zacht is het zeker niet. Dit was even wennen maar het blijft een leuk ding! De muziekdoos is oplaadbaar, het wordt met een usb laadkabel geleverd.

Ondanks het feit dat ik een totaal ander soort muziek verwacht had vind ik deze Chanel Chance muziekdoos enorm leuk. Het is zeker een heel leuk verzamelitem waar je jarenlang plezier van zal kunnen hebben. En niet alleen ikzelf vind deze muziekdoos leuk maar jongste dochterlief is ook helemaal fan. Maar helaas voor haar mag zij er niet mee spelen. Omdat de Chance flacon afneembaar is moet je voorzichtig zijn dat deze er niet uitvalt wanneer je bijvoorbeeld het draaimechanisme wilt activeren. Met dit in gedachte wordt ook aangeraden om de muziekdoos eerst aan te zetten en dan pas het deksel eraf te tillen. De Chance muziekdoos heeft een batterijduur van ongeveer 5 uur.

Ondanks dat ik diverse Chanel geuren heb, ontbreekt Chance in mijn collectie. Ik vind het dan ook leuk dat ik op deze manier kennis met Chanel Chance eau Tendre eau de parfum kan maken. Dit maakt deze muziekdoos voor mij extra leuk. Omdat de Chance geur afneembaar is, is het ook gewoon vervangbaar. Wanneer deze leeg is kun je het met een ander 100ml flacon vervangen.

Chanel Chance eau tendre eau de parfum muziekdoos is een limited edition product en is – op moment van schrijven – uitverkocht. Dit was zeker te verwachten. Wel heb ik op marktplaats meerdere advertenties gevonden waar het te koop aangeboden wordt. Ga er wel van uit dat je meer zal gaan betalen dan de oorspronkelijke verkoopprijs van €190!

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top