Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Budgettip | Lipstick opbergbox

Budgettip | Lipstick opbergbox

Zoals je ongetwijfeld al opgemerkt hebt zijn de doorzichtige make-uporganizers nu helemaal hip. En laat het nou zo zijn dat ook wij ze er gewoon heel erg leuk uit vinden zien. Budgetproof zijn ze helaas niet maar gelukkig zijn er altijd wel alternatieven en vandaag laten we er eentje zien. Dit product heeft weliswaar een ander doel maar wat ons betreft is het zeker ook geschikt voor het opbergen van lipsticks.

Lipstick opbergbox 8Dit opbergbox is van de Action (€1,69) en is oorspronkelijk bedoeld om thee in te bewaren. Maar zoals je kunt zien werkt deze voor het stashen van je lipsticks ook prima.

Lipstick opbergbox 3Lipstick opbergbox 7De box heeft een handige afmeting van ca. 21.5×14.5x9cm en komt met een deksel. Op de deksel staat helaas ‘tea’, en deze kun je ook niet verwijderen maar je kunt de deksel wel heel gemakkelijk weghalen zodat je de box in een lade neer kunt zetten of op je make-upkast.

Lipstick opbergbox 4De box is verdeeld in zes vakjes en de meeste lipstickmerken passen er staand in. Het standaard lipstickformaat, zoals dat van Catrice, passen qua hoogte het mooist in. Een lipstick moet dus niet al te langwerpig zijn, de langwerpige Maybelline SuperStay 14HR lipstick bijvoorbeeld past er niet in. In ieder vakje kunnen ongeveer negen lipsticks opgeborgen worden wat dus neerkomt op een totaal aantal van 54 lipsticks die zonder moeite in deze box passen.

Lipstick opbergbox 6Heb je een niet al te grote lipstickstash dan is dit zeker een leuke manier om ze te stashen. En het feit dat de box in lades zoals die van Helmers past (Ikea), maakt het nog leuker. Een grote voordeel van zo’n bak is dat in lades rommelen op zoek naar dat ene kleurtje verleden tijd wordt.

Lipstick opbergbox 5

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Budgettip | Lipstick opbergbox

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top