Je bent hier
Home > Baby & Kind > Brandweerman Sam – UFO Alarm! Winactie

Brandweerman Sam – UFO Alarm! Winactie

De Goedheiligman is in het land en voor veel kinderen is hiermee de leukste tijd van het jaar aangebroken. Voor ons mommy’s daarentegen is de stressperiode van start gegaan. Vol enthousiasme worden (dagelijks) schoentjes gezet en moeten overduidelijk ook gevuld worden. Maar wat zet je nou keer op keer in de schoenen? Mommyonline biedt een helpende hand. Kun je een (extra) leuk schoencadeau goed gebruiken? Of misschien voor pakjesavond? Doe dan zeker gezellig mee met deze winactie!!!

Een leuke kinder-dvd doet het als schoencadeautje eigenlijk altijd wel goed. En welke jonge avonturier vindt Brandweerman Sam nou niet leuk? Brandweerman Sam – UFO Alarm! is de eerste speelfilm voor de brandweerheld. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die wekelijks wordt uitgezonden door RTL Telekids. De bioscoopfilm heeft in Nederland 90.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De dvd wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Bekijk de trailer

Met de stemmen van: Stan Limburg, Job Bovelander, Hildegard van Nylen, Huub Dikstaal, Jannemien Cnossen, Dennis Kivit en Jan Elbertse.

Speelduur: 60 minuten

Win de dvd Brandweerman Sam – UFO Alarm!

Kans maken op 1 van de 3 dvd’s? Doe dan gezellig mee!

Volg Mommyonline via Facebook en Instagram en laat ons hieronder weten dat je meedoet. Let er wel op dat je een geldig e-mailadres invult!

De winactie loopt tot en met woensdag 29 november 2017. Op donderdag 30 november 2017 zullen de 3 winnaars een mailtje ontvangen.

Succes allemaal!!!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

29 thoughts on “Brandweerman Sam – UFO Alarm! Winactie

 1. mn dochtertje kijkt elke ochtend op Telekids naar Brandweerman Sam… ze vindt em geweldig

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen en ik volg je toffe Facebook pagina.

 3. Voor mijn zoontje doe ik mee, een echte Brandweerman Sam fan! Heel fijn op regenachtige dagen zoals deze week.

 4. Dit vindt mijn kleinzoon vast fantastisch.
  Brandweer Sam is bij hem favoriet.
  Hij gaat ook als brandweerman naar school, als er iets gevierd wordt, inclusief helm. Zo schattig!
  Voor hem doe ik graag mee.
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar volg op Bloglovin.

 5. Ik doe graag mee voor mijn jongste zoon, past mooi bij zijn andere sinterklaaskado?

 6. Heel leuk, ik doe graag mee voor mijn zoontjes! Die zijn namelijk gek op Brandweerman Sam! 😀

 7. Supertof voor onze kleine brandweerman Sam fan (stomme Netflix heft Sam verwijderd) Ik doe graag mee, maar heb geen Facebook, ik volg je wel op IG

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top