Je bent hier
Home > Lifestyle > Boeken > Boekreview Kraamnotities

Boekreview Kraamnotities

Ter voorbereiding op de komst van je kindje moet je veel producten in huis hebben. Naast de ‘verplichte’ items zijn er ook diverse leuke spulletjes die leuk/handig zijn om alvast in huis te hebben. Het boek ‘Kraamnotities’ is er een van.

Wanneer je na de bevalling kraambezoekers ontvangt is het leuk om een herinnering hiervan te hebben. Dat je gasten ergens hun felicitaties en wensen voor de baby kunnen opschrijven. De Kraamnotities van Mariël Croon biedt uitkomst om alles bij te houden.
Kraamnotities is een gastenboek voor de kraamtijd dat door bezoekers ingevuld kan worden. Het opvallende oranje/blauwe boek met allemaal baby’s is voorzien van een harde kaft. En het vrolijk gekleurde binnenwerk zorgt voor een prachtig geheel.
Het boek heeft, naast veel ruimte voor gasten om leuke welkomnotities voor de baby achter te laten, uiteraard ook diverse pagina’s om persoonlijke gegevens van je baby te vermelden. Zo ook het bevallingsverhaal, de stamboom en een logboek van de kraamweek kun je in het boek vermelden.
Het leuke aan de Kraamnotitie is dat het niet enkel ruimte biedt voor notities maar dat het boek ook voorzien is van leuke fascinerende weetjes over je pasgeboren baby en leuke tekeningen.

Kraamnotities is een superleuk boek voor nu en later en daarom een aanrader voor iedere zwangere of pas bevallen vrouw!
voor nu en later en daarom een aanrader voor iedere zwangere of pas bevallen vrouw!

Voor meer informaties over ‘Kraamnotities’ bezoekje je thoeris.nl
Wil je het boek direct online bestellen dat kan hier

Mommyonline mag namens Thoeris drie exemplaren van Kraamnotities weggeven. Kans maken? Laat hieronder een berichtje achter met het reden waarom je het boek zou willen winnen.
Actie loopt van vrijdag 11 mei tot en met vrijdag 1 juni 2012

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Boekreview Kraamnotities

  1. Ik ben zwanger van ons 3e kindje. Het lijkt mij heel bijzonder om bij dit kindje, gebruik te maken van het boek Kraamnotities. Dan heeft dit kindje later ook iets unieks om in terug te lezen. En tot die tijd kan ik er nog vaak in terugbladeren.

  2. Ik hoop dat ik hem mag winnen!
    Ben nu 27 weken zwanger van mijn eerste kindje en dit boek is iets voor hem voor later waar hij alles kan in lezen, wie er allemaal zijn langs geweest

  3. Leuk! Mijn zus is hoogzwanger en dit boek lijkt mij wel een leuk kadootje voor haar zodat iedereen een berichtje voor de baby achter kan laten.

  4. wat leuk, ik ben zwanger van de 3e en hoop in oktober te gaan bevallen. dit is een superleuk boek!! wat waar ik heerlijk in kan lezen en bladeren!

  5. Als kersverse mama weet ik hoe leuk dit is. Helaas wist ik niet van het bestaan af, dus ik heb het niet. Nu is mijn beste vriendin net zwanger en ik zou haar dit willen schenken. Het lijkt me een prachtig naslagwerk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top