Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mode tips

Mode tips

We komen er niet meer omheen: felle kleuren, vooral geel en rood, zijn favoriet deze lente.

Overal waar je shopt zie je die kleuren hangen. Felblauw, roze en groen, maar rood en geel, daar draait het vooral om. Ik loop zelf voornamelijk in zwart, maar die knalkleuren zijn eveneens leuk. Ik heb nog sneakers met geel, groen en wit, felle kleuren dus welteverstaan. Die ga ik gewoon weer dragen, zijn ook niet meer te krijgen. Ook heb ik een rood tuniekje gekocht; nu staat rode lippenstift daar het mooist bij maar roze stond me beter. Maar ach, voor de afwisseling. Alles staat in bloei lijkt het wel, niet alleen de natuur maar ook de winkels. Het doet pijn aan je ogen maar het oogt allemaal heel vrolijk. Ook skinny spijkerbroeken voor de jonge vrouwen en/of moeders zijn helemaal hot deze lente. Je hebt ze in veel soorten denim en kleuren, gewassen (gebleekt) donker met vlekken en met strepen maar dan niet verticaal, zoals echte streep, maar speels. Kapotte spijkerbroeken zie je ook weer terugkomen; wijdere pijpen mogen ook weer, kortom: eigenlijk best veel keuze dit voorjaar en deze zomer.
Ik had nog veel kleding in mijn kast aan felle kleuren liggen, alleen die heb ik allemaal aan mijn dochter gegeven, want ze kan ze al aan (raar is dat, je dochter in je eigen felgekleurde en ongedragen kleding, vaak nog met kaartje eraan). Dat bovenop haar kleedgeld, is toch mooi meegenomen.

Let ook op de cowboy look. Ik had nog mooie laarzen, die waren duur en nog maar twee keer gedragen. Die
trek ik nu aan, met een nieuwe koeienriem. Maar wat zijn mooie riemen duur! De vacht van de door ons al opgegeten koe zit eraan. Ik had er jaren terug één, maar die is tot de laatste haar afgesleten. Ik heb hem toevallig recentelijk weggegooid; ik kwam in de hakkenbar en zag allemaal mooie geprinte riemen, ook met panterleer, vermoedelijk nep.
Dit zijn voor even mijn tips, misschien hebben jullie er wat aan. Je wilt toch vlot gekleed lopen als jonge moeder, of je nu weer een beetje op je gewicht bent gekomen of niet.
Tot het volgende item, en shop ze dames!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top