Je bent hier
Home > Lifestyle > Boeken > Boekrecensie | Zal ik je eens wat zeggen? – Yvonne van der Wal + Winactie

Boekrecensie | Zal ik je eens wat zeggen? – Yvonne van der Wal + Winactie

Zal ik je eens wat zeggenIn Yvonne van der Wal’s derde boek ‘Zal ik je eens wat zeggen?’ beschrijft ze op haar eigen, vlotte en humoristische wijze haar kijk op verschillende maatschappelijke en persoonlijke kwesties.

Net zoals in haar vorige boek  ‘Help, ik ben moeder!’ bestaat ‘Zal ik je eens wat zeggen?’ ook uit columns, in totaal 47.

De onderwerpen variëren van een fotoshoot voor een vrouwenblad waarin ze zichzelf net diarree vindt, een brief aan minister Bussemaker waarin ze zich uitspreekt over haar keuze om minder te werken na de komst van haar kinderen. Ook gaat het over een toiletreglement voor mannen, Goede Vrijdag, kijkbuiskinderen, de d/dt-kwestie en nog vele andere onderwerpen. Tot slot lees je wat lezers (van fans tot geïrriteerde lezers) zeggen over haar columns.

Tussen alle hectiek door heb ik het boek met plezier gelezen en vond het vooral weer erg handig om een column te lezen en dan het boek weer eventjes te laten liggen om vervolgens weer op te pakken als ik weer tijd had.
Wat mij betreft leest het boek vlot en met een glimlach weg vol met herkenbare (dagelijkse) situaties over het moederschap en ook over maatschappelijke kwesties. Zeker een aanrader om cadeau te doen met de komende feestdagen in het vooruitzicht!

Je hoeft het niet met de auteur eens te zijn, maar ze zet je in ieder geval aan het denken over de onderwerpen waarover ze schrijft, en of je erbij aansluit of je eigen mening erover vormt is aan jou natuurlijk.

Zal ik je eens wat zeggen?’ is o.a. online te bestellen bij bol.com. Ook is het mogelijk het boek via ieder willekeurige boekhandel te bestellen.

ISBN: 9789491777202
Prijs: € 13,95
Verschenen: augustus 2014
Uitvoering: Gebonden
Winnen!
Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek ‘Zal ik je eens wat zeggen? van Yvonne van der Wal? Mommyonline geeft gesigneerde exemplaren weg!
Kans maken?
 -Like Mommyonline op Facebook
– Share de winactie op Facebook
-volg Mommyonline eventueel via Instagram
– en laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en let erop dat je een geldig e-mailadres invult!
De winactie loopt tot en met donderdag 20 november 2014. Op maandag 24 november 2014 zal de winnaar via een mailtje op de hoogte worden gebracht.
Saskia Born
Saskia Mes-Born is getrouwd en moeder van twee dochters. Naast het moederschap schrijft ze graag werkt ze als ZZP-er als clown Jip
https://www.mommyonline.nl

19 thoughts on “Boekrecensie | Zal ik je eens wat zeggen? – Yvonne van der Wal + Winactie

 1. Een heerlijk boek, lijkt me! Vooral de onderwerpen toiletreglement voor mannen, kijkbuiskinderen en de d/dt-kwestie spreken mij aan! ‘k Ben benieuwd naar de uitgesproken zienswijze van Yvonne en ik verwacht dat ik het roerend met haar eens ben! (Y)

 2. Ik kan de winactie nog niet vinden op Facebook, maar ik wil wel meedoen. Yvonne schrijft leuk en ik ben het vaak met haar eens. Zou dit boek graag lezen.

 3. Leuke actie! Like jullie op facebook en volg jullie op instagram.

  Groetjes Natalie 🙂

 4. Het lijkt mij een erg leuke boek om te lezen.
  En er zit een voordeel aan je hoeft het niet in 1 keer uit te lezen.
  Omdat het allemaal columns zijn wat ik net lees want ik heb nooit echt de tijd om een heel boek in 1 keer uit te lezen.

 5. Ik maak graag kans op het boek Zal ik je eens wat zeggen? van Yvonne van der Wal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top