Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Testing Billenspray: Smeren wordt sprayen!

Testing Billenspray: Smeren wordt sprayen!

Luieruitslag, rode billetjes en huilende baby’s. Vrijwel iedere ouder heeft ermee te
maken. Vanaf heden hoeven ouders de pijnlijke billetjes niet meer in te smeren
want met de Multilind Baby Billenspray wordt smeren sprayen. Het merk dat verzorgingsproducten ontwikkelt voor de tere babyhuid, Multilind Baby Care, heeft een effectieve billenspray ontwikkeld op basis van zinkzalf. De spray vernevelt een dun laagje crème over de babybilletjes waardoor de huid kan blijven ademen en luieruitslag in rap tempo verdwijnt. Voor ouders is de Multilind Baby Billenspray bovendien hygiënisch en praktisch.

Toen ik onlangs kennis maakte met deze billenspray van Multilind vond ik het direct een superhandig product. Een middel voor rode en gevoelige babybilletjes maar dan in sprayvorm, hoe handig!
Mijn enthousiasme was gewekt en mijn nieuwsgierigheid naar zijn werking groot.
Laat het nou net zo zijn dat dochtertjelief van twee jaar, rode, geïrriteerde billetjes heeft waar zij veel last van heeft. Tijdens het verschonen wil ze niet dat haar billen aangeraakt worden. Het goed schoonmaken van poepbillen wordt hierdoor bemoeilijkt en voor dochterlief is dat allesbehalve prettig.
Multilind Baby Billenspray is een witte vloeibare substantie die bijna geurloos is. De babybillenspray is zeer gemakkelijk in gebruik en bovendien hygiënisch. Het spul is verkoelend en hecht zich goed op de geïrriteerde huid. Voor gebruik dient de billenspray wel even goed geschud te worden om vervolgens op de geïrriteerde billen te worden gespoten.

De Multilind Baby Billenspray gebruikte ik bij elke verschoningsbeurt, gemiddeld vier keer op een dag en dit gedurende drie dagen. Na deze drie dagen waren de billetjes van dochterlief zo goed als hersteld, het vertoonde enkel tekenen van droogte. Maar ook dit was na enkele dagen geheel hersteld. Ik kan derhalve dan ook niet anders dan melden dat de billenspray van Multilind zeker doet wat het belooft. Het verkoelt de rode billen en herstelt na enkele dagen de billen geheel. Naast de vallen-en-stoten-gel is deze babybillenspray een favoriet van dochterlief geworden.

Het voordeel van de Multilind Baby Billenspray is duidelijk: de vaak pijnlijke huid hoeft niet aangeraakt te worden en de huid herstelt zich na enkele dagen.

Heeft jouw kindje (vaak) last van luieruitslag? Dan is de Multilind Baby Billenspray zeker aan te raden.
De Multilind Baby Billenspray is alleen bij de apotheek verkrijgbaar voor een bedrag van € 6,95 voor een spray van 50 ml.

Multilind Baby Care
Multilind Baby Care is gespecialiseerd in hoogwaardige verzorgingsproducten voor baby’s en peuters.
Het merk gebruikt bijzondere ingrediënten en behandelmethodes om de gewenste resultaten te verkrijgen en klachten bij baby’s te verhelpen. Multilind Baby Care is onder andere verkrijgbaar bij de apotheek en DA drogist.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Testing Billenspray: Smeren wordt sprayen!

  1. Dit gebruik in nu een paar maand en raad het iedereen aan! werkt stukken beter als sudocreme en geen vieze vingers.
    bij abby is het altijd na een halve dag weg! en bij sanne heb ik het nog niet hoeven te gebruiken

  2. Het is inderdaad een goedwerkende product en heel fijn in gebruik. Zeker aan te raden!

  3. HIer ook een fan! Dit werkt echt veel beter dan Sudokrem, is veel fijner voor je baby want je hoeft het huidje niet aan te raken, prettig en hygiënisch voor jezelf en doet wat het belooft!

  4. Ik heb dit gekregen op de 9 maanden beurs en daarom gebruik ik het soms uit voorzorg. Meer als er tandjes aan komen spuit ik wat op om de billen te beschermen. Zelf ben ik meer fan van de maizena. Gewoon in een strooibusje doen en werkt sneller en is natuurlijk….. Maar dit werkt inderdaad ook prima. En wel beter dat je kan sprayen

  5. hier wel fan van sudocreme. Zeker bij een kleine baby is het niet handig. Als ik bijvoorbeeld de naadjes bij haar benen wil insmeren dan is dit niet handig te richten met deze spray, ook komt er een grote hoeveelheid uit voor zo’n kleintje. Voor mijn oudere zoon is het wel handig voor de billen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top