Je bent hier
Home > Columns > Behind the Mommy Scenes #3 – De laatste schoolweek

Behind the Mommy Scenes #3 – De laatste schoolweek

Tot nu toe gaat het met mijn wekelijkse Behind the Mommy Scenes artikelen goed. Zoals je kunt zien heb ik ook deze week de tijd kunnen vinden om ervoor te gaan zitten en dit artikel te typen. Inmiddels is dit het derde artikel en ook al heb ik afgelopen week niet veel noemenswaardigs gedaan, neem ik jou toch mee. O ja.. ik moet echt gaan proberen om voor dit soort artikelen veel meer foto’s te maken, want dit is echt niets…. Ik heb afgelopen week haast geen foto’s gemaakt. Bovenstaande foto is van de kat van onze buren die vanuit een ‘veilige’ afstand mij aan het observeren was. Mijn missie voor deze week is dus meer foto’s maken…

Afgelopen week draaide in grote lijnen om de start van de zomervakantie en ernaar toe aftellen. Maandag en dinsdag waren drukke werkdagen waarin ik verder niet veel bijzonders deed. Jongste dochter had dinsdagochtend een uitstapje met haar klas naar het park/speeltuin. Omdat ik onderweg naar huis, na het boodschappen halen, voorbij het parkje zou fietsen besloot ik waterijsjes voor de klas te brengen. Ik had er alleen geen rekening mee gehouden dat er een tweede klas mee zou gaan. Dat is natuurlijk ook veel gezelliger dan 1 klas alleen. Maar gelukkig had ik genoeg ijsjes bij me, ook het pakje dat ik voor thuis kocht gaf ik aan de juf mee.

Woensdag kwam er een grote doos met sierkussens voor de webshop binnen. Deze sierkussens waren al in de webshop ingevoerd dus hoefde ik daarom slechts het voorraadaantal bij te werken. Voor de kids was woensdag hun laatste schooldag. Aan de twee juffen van mijn meiden gaven wij kleinigheidjes mee. Meer hierover lees je in het artikel: cadeautje voor de juffen. De kids waren al om 12 uur uit en om de start van de zomervakantie te vieren besloot ik met ze naar KFC, voor een ongezonde lunch, te gaan.

Donderdag en vrijdag waren beide rustige dagen waarin ik veel achter de laptop gewerkt hebt.

Zaterdag brachten manlief en ik voor de aanschaf van een bed een bezoekje aan Ikea. En het is niet alleen bij een bed gebleven. In de uitverkoophoek vond ik leuke gordijnen voor de jongenskamer en een ander setje voor onze (manlief en ik) slaapkamer. Verder nieuwe kussenhoesjes voor de woonkamer gekocht.

Zondag was ik de hele dag achter de laptop aan mijn andere webshop te werken. Ik heb voor deze een nieuwe lay-out geïnstalleerd en daarbij werkten enkele dingen niet naar behoren. Ook vandaag zal ik hiermee verder gaan en hopelijk kan ik alles zoals ik in gedachte heb krijgen.

Dit was het weer voor deze week! Dan rest mij nog jou een heel fijne week toe te wensen!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top