Je bent hier
Home > Headlines > Behind the Mommy Scenes #2 – Fashion Show en Afzwemmen

Behind the Mommy Scenes #2 – Fashion Show en Afzwemmen

De tweede Behind the Mommy Scenes is aangebroken. Of ik dit wekelijks volhoud is nog maar de vraag. Het kan dus zo zijn dat ik deze rubriek over een tijdje niet wekelijks maar maandelijks online zet. Voor nu is het nog wekelijks. Lees gauw verder en ontdek hoe afgelopen week er voor mij uitzag.

De week begon goed met in de ochtend twee grote dozen met musthaves voor de webshop. Diverse Flamingo Bay items, nieuwe modellen mokken, sierkussens en geurkaarsen zijn binnen gekomen. In de loop van de week, iedere dag een deel, zijn alle items online gekomen. Vooral het fotograferen van de producten neemt behoorlijk veel tijd in beslag.

Maandagmiddag moest oudste dochter afzwemmen. Personen die mij via insta volgen hebben al kunnen lezen dat dochterlief haar zwemdiploma B gehaald heeft. Vanzelfsprekend is zij erg blij, maar wat het nog leuker maakt is het feit dat haar grote broers enkel hun zwemdiploma A hebben. Dat zij een voorsprong op hen heeft is voor haar absoluut geweldig. Hoe dan ook; wij zijn enorm trots op haar!

Dinsdag heb ik vooral gewerkt aan het invoeren van producten in de shop. In de middag, na school, hadden manlief en ik gesprek op school. Jongste zoon uit groep 7 kreeg een voorlopigadvies-gesprek. Tijdens dit gesprek werd zijn voortgang besproken en werd een voorlopig advies voor middelbare school gegeven. Voorlopig, omdat hij uiteraard nog groep 8 moet doen. Ik moet zeggen dat wij, zowel de school als manlief en ik, niet verwachten dat er in groep 8 wat betreft het advies veel zal veranderen. Het is wat het is…

Woensdag was een regenachtige dag en heb ik vooral gewerkt. De andere dagen heb ik het vooral rustig aan gedaan omdat ik mij niet lekker voelde.

Zondagavond werd ik voor de Mercedes Benz Fashion Week in Amsterdam uitgenodigd en manlief ging gezellig mee. Tijdens de ‘circular fashion’ show werden ontwerpen die uitsluitend met gerecyclede kleding zijn gemaakt getoond. De creaties zijn gemaakt door zes designers van de Gerrit Rietveld Academie en het Amsterdam Fashion Institute. De gebruikte kleding is tijdens de vrijmarkten van Koningsdag van dit jaar verzameld. Het gaat dan om kleding die niet verkocht was of weggegooid werd. Een verslag van de show volgt nog.

Aankomende week is het de laatste schoolweek voordat de zomervakantie hier in Amsterdam van start gaat. Oudste twee hebben al vakantie en ze moeten enkel nog hun boeken inleveren. Wel is het voor ons een korte week; donderdag en vrijdag zijn we namelijk vrij. Zowel de kids als ikzelf zitten er doorheen en de dagen zijn wij dus dan ook aan het aftellen!

Nou lieve lezers, dit was mijn week in een notendop. Jullie zijn weer op de hoogte van het afgelopen week. Untill next time!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top