Je bent hier
Home > Columns > Behind the Mommy scenes #1

Behind the Mommy scenes #1

Heel origineel is het niet, maar feit is dat online diary’s anno nu razend populair zijn. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want wie vindt het nou niet leuk om een kijkje in het leven van een ander te nemen? Omdat we achter de schermen ook dingen meemaken kunnen jullie vanaf heden wekelijks of maandelijks (moet nog kijken wat voor mij werkt) een kijkje achter de Mommyonline scenes nemen. Voor nu kun je ontdekken hoe afgelopen week er voor mij uit zag.

Afgelopen week stond vooral in het teken van shoppen en vernieuwen. En dan bedoel ik het vervangen van meubelstukken in het huis. Wat een tijdrovende klus zeg… Ik heb een takenlijst opgesteld met dingen die ik graag gedaan wil hebben voor de zomervakantie van start gaat. Afgelopen week zijn manlief en ik hieraan begonnen.

Het begon met het vervangen van onze eettafel. Met het oude model was er niets mis, maar plaats voor zeven personen bood het niet. Ik had mijn ogen al enige tijd op de Ikea INGATORP uitschuifbare eettafel laten vallen. Ik ben dol op dit model en samen met de INGOLF stoelen past dit setje perfect in ons interieur. De tafel biedt, na uitschuiven, plaats voor maar liefs 8 personen. Dat is voor ons als gezin van zeven natuurlijk ideaal. En wat ben ik blij met deze aankoop!

Een meubelstuk dat ook enige tijden op mijn wishlist staat is de Ikea Alex ladekast en ook deze kan ik inmiddels doorstrepen. Ondanks dat mijn werkruimte zeer beperkt is kon ik het niet laten deze kast erin te plaatsen. Samen met jongste dochter heb ik het kastje in elkaar gezet.

En als je dan toch met vernieuwen bezig bent dan kan een salontafel er nog wel bij. Voorheen hadden we er geen, dit in verband met de kids. Maar nu ze ouder zijn en de kans dat zij zich aan de tafel bezeren aanzienlijk kleiner is, hebben we het aangeschaft. Moet eerlijk zeggen dat ik nog niet overtuigd ben, ik betwijfel of we het zullen houden of toch wegdoen. Heb mezelf tot september de tijd gegeven om het aan te kijken.

Na ruim twee jaar is het mijn jongens toch gelukt hun kledingkast te slopen. De achterkant lag er al lange tijd bijna uit en de planken vielen er geregeld uit. Maar toen de deuren ook nog eens niet meer dicht gingen was het voor mij wel mooi geweest. Tijd voor een nieuwe kledingkast dus. Het resultaat is een muurlange kast en bestaat uit een twee- en driedeurs. Genoeg ruimte om met z’n tweeën te delen lijkt mij zo. En nu maar hopen dat deze kast iets langer heel blijft dan zijn voorganger. En omdat we nog een kleine ruimte overhielden kocht ik een Ikea Helmer voor de kids om kleine spulletjes in op te bergen. Past perfect!

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het uitbreiden van mijn webshop missgorgeous.nl. Waar het assortiment voorheen enkel uit beauty-producten bestond is dat nu niet meer het geval. Als een echte theeleuter ben ik met name over de mokken erg enthousiast. Een leuke mok om uit te drinken maakt ieder theemoment net even wat leuker. Maar ook van de Flamingo Bay tassenset ben ik helemaal weg. Donderdag arriveerde de tweede lading musthave producten en heb ik flink doorgewerkt om alle items online te zetten. Dat is gelukt en volgende week volgen er meer musthaves!

Ik ontdekte deze week een nieuwe serie met gelijk 10 afleveringen! De serie The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Canadese schrijver Margaret Atwood. Een absolute aanrader is deze serie. In 2018 volgt seizoen 2!

Van het weekend bezocht ik samen met manlief en onze meiden de Primark in Zaandam. De meiden waren weer eens toe aan nieuwe kledingstukken en zelf wilde ik wat thuisbroeken halen. Wij zijn goed geslaagd moet ik zeggen. Onze meiden hebben er flink op los geshopt. Een shoplog volgt snel!

Voor de jongens (niet de oudste) bestelde ik via de website van Coolcat de nodige kledingstukken. Ook zij hadden het een en ander aan kledingstukken nodig.

Tussen alle drukte door werkte ik veelal vanuit bed. Mijn kantoorruimte werd door zoonlief numero 2 gekaapt en de eettafel door oudste zoon. Beide waren voor de toetsweek/proefwerkweek flink aan het studeren. Dan vind ik het helemaal niet erg om vanuit bed, in mijn thuiskleding, te werken.

Verder ben ik deze week druk bezig geweest met de samenstelling van de inhoud van de juli Nailbox. Ook dit is gelukt en de juli Nailbox staat vanaf morgen in pre-order op de site.

 Nou lieve lezers, dit was mijn week in een notendop. Jullie zijn enigszins op de hoogte van alle drukke van het afgelopen week. Untill next time!
Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top