Je bent hier
Home > Columns > Persoonlijk: Update

Persoonlijk: Update

Het is in de afgelopen periode nogal rustig geweest op Mommyonline.nl. Ik had er bewust voor gekozen om even een stapje terug te nemen en enkel achter de schermen door te werken. Zo ben ik meer bezig geweest met Missgorgeous.nl waar ik het assortiment met musthaves artikelen ietwat heb uitgebreid. Maar ook aan Nailbox.nl heb ik gewerkt. Naast de Nailbbox zelf, die maandelijks uitkomt, schrijf ik samen met enkele dames artikelen voor op de site. Alles bij elkaar, inclusief het drukke gezinsleven, werd even te veel en dus koos ik ervoor om het met Mommyonline rustiger aan te doen. Ik moet zeggen dat het mij goed gedaan heeft. Ik heb kunnen nadenken over wat ik wil en hoe ik verder zou willen gaan. En ik kan zeggen dat ik van Mommyonline.nl nog steeds heel blij word en het dus ook gewoon voortzet.

Vanaf aankomende week kun je dus weer als van ouds artikelen online verwachten. Dagelijks zal het niet worden, maar zeker wel 3 artikelen per week. Nieuw op Mommyonline is ‘Behind the Mommy scenes’ waar ik wekelijks een kijkje achter de schermen geef. Wat doe ik en waar houd ik mij zoal in een week mee bezig? Dat en meer kun je iedere maandag op de site lezen.

Voor nu zeg ik: fijne week!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top