Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Voordeel Shop

Beauty Voordeel Shop

Afgelopen maanden is mijn liefde voor cosmetica enorm gegroeid. Waar ik vroeger nauwelijks oog had voor make-up en dergelijke, kan ik nu niet voorbij cosmeticaproducten lopen zonder even stil te staan en mijn ogen de kost te geven. De meeste make-upproducten zien er ook nog eens zo leuk uit, dat ik weleens producten gekocht heb waarvan ik weet dat ik ze niet zal gaan gebruiken. Veel soorten make-up gebruik ik niet maar daarentegen gebruik ik alle soorten en merken nagellakken. Ik ben dol op nagellakken en een verzorgde hand is natuurlijk erg belangrijk. Van nagellakken kan ik maar niet genoeg hebben, er bestaan ook zo veel kleuren en tinten. Ik ben dan ook altijd wel op zoek naar leuke kleurtjes en onbekende merken die ik toch graag wil testen. Door mijn interesse in make-up en het schrijven erover is er bij mij een verlangen ontstaan om hierin verder te gaan. Lange tijd heb ik erover getwijfeld, erover nagedacht en natuurlijk erover gesproken. Gezien ik al een webshop heb in voornamelijk geboortebedankjes en cosmetica hier niet in past was het toch even goed overwegen. Maar uiteindelijk heb ik geen reden kunnen vinden waarom ik het niet zou moeten doen.

Al jaren is een van mijn levensmotto’s: ‘Leef je droom, droom niet je leven!’, en met dit in gedachte heb ik de afgelopen paar maanden hard gewerkt om een eigen webshop in cosmetica te realiseren. En vandaag de dag kan ik met veel trots mijn webshop Beauty Voordeel Shop presenteren. Beauty Voordeel Shop is met name een budget winkel waar je terecht kunt voor de minder bekende merken, zoals Roger Gare, Black Onyx en Paris Memories. Daarnaast vind je er producten van bekende merken zoals Orly en Maybelline, maar dan tegen een lagere prijs dan in de winkels. De shop is redelijk goedgevuld maar omdat er vanzelfsprekend veel tijd in het vullen van een nieuwe webshop gaat zitten zullen de komende weken producten blijven bijkomen. Uiteraard zal ik blijven zoeken naar leuke en goede merken om het huidige assortiment uit te breiden. En vanzelfsprekend zal ik zo nu en dan producten uit mijn eigen webshop reviewen.

Om je kennis met Beauty Voordeel Shop te laten maken geef ik twee verrassingspakketjes weg met complete gezicht make-up aangevuld met een leuk kleurtje nagellak.
Wil je kans maken, volg Beauty Voordeel Shop via twitter en laat vervolgens hieronder achter dat je kans wilt maken.
Actie loopt tot en met maandag 29 oktober 2012.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

9 thoughts on “Beauty Voordeel Shop

  1. Nicky, Gefeliciteerd met jouw nieuwe webshop, ziet er erg goed en pro uit 🙂

  2. Leuke spulletjes verkoop je en ook nog goedkoop. Heel veel succes met je shop!

  3. het is een beetje laat zie ik nu maar alsnog gefeliciteerd met je webshop en heel veel succes! ik ga eens een kijkje nemen!

  4. een ding is al zeker!!! voor de nagellak ga ik bij jou zijn ( ik ben echt verslaafd aan nagellak)! geweldig! <3

  5. @Kim, bedankt voor de felicitatie!
    Hier ook een nagelverslaafde :-), mijn stash wordt maar groter en groter.
    Bedankt voor je bestelling!

  6. ik heb nu ook een behoorlijke stash, helemaal geweldig nu ruim een erg grote tupperwear doos ( kan me dochtertje niet opnemen haha) beauty case krijgt ze al open en gaat ze lakken haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top