Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Trind  Join my Party zomer collectie

Beauty | Trind  Join my Party zomer collectie

Een feestbeest ben ik bij verre niet maar tegen nagellakken kan ik moeilijk nee zeggen. Zoals je inmiddels van mij weet ben ik een grote nagellakliefhebber en met haar collecties weet Trind altijd wel mijn hartje sneller te laten kloppen. Voor de voorjaar/zomer 2015 heeft het merk een prachtig gelimiteerde collectie Caring Colors bestaande uit zes feestelijke zomerse en verzorgende kleuren gelanceerd. De zestal lakjes uit de ‘Join My Party’ collectie zijn vrolijk, fel en lekker zomers.

trind zomer 2015De tinten zijn ideaal voor de komende zomerse dagen, daarnaast sluiten ze ook nog eens perfect aan bij de huidige modetrends.

trind cc210Sweet Cupcake is een prachtig zachtroze kleurtje dat denk ik bij iedereen wel in de smaak zal vallen. Dit lieflijke kleurtje dekt in twee laagjes.

trind cc211Summer Chic is een glamorous pink oftewel een zalm kleurtje, deze zit ergens tussen roze en oranje in. Echt een prachtig lente kleurtje!

trind cc212Strawberry Limonade is zo’n kleurtje dat eigenlijk niet in een zomer collectie mag ontbreken. Dit helder roze kleurtje behoort zeker tot een van mijn favorieten.

trind cc213Purple Berry Shake is een lekker fruitig zomers paars kleur die je aan bepaalde soorten fruit laat denken. Heerlijk!

trind cc214Dit frisse mint kleurtje is Catch My Mint. Met dit kleurtje op je nagels val je zeker op!

trind cc215In een zomers collectie mag, naast alle zachte kleuren, een lekker heftige koele blauw niet ontbreken. Dit is At The Pool, heb je al zin om een duikje te nemen?

trind nagellak zome 2015Trind ‘Join My Party’ bevat, als je het mij vraagt, hele leuke kleurtje en voor iedereen is er wel een geschikte kleurtje bij. Het doet zeker verlangen naar de warme zomerse dagen en avonden. Ik vind de lakjes stuk voor stuk mooi en zal ze de komende weken zeker veel gaan dragen. Mijn nagels kunnen namelijk extra verzorging gebruiken en laat het nou zo zijn dat de lakjes van Trind naast het geven van een mooi kleurtje op de nagels ook nog eens verzorgend zijn. Wat mij overigens opvalt is het ontbreken van een gele kleurtje. Persoonlijk vind ik dit absoluut niet erg gezien ik niet echt een grote fan van gele lakjes ben.

De gelimiteerde Join My Party collectie is op dit moment in de winkel verkrijgbaar. Voor één flesje betaal je €10.12.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Beauty | Trind  Join my Party zomer collectie

  1. Dat zijn hele mooie en vrolijke kleuren. Ik vind ze allemaal wel leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top