Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Review | Miss Sporty Peel Off Base Coat

Beauty Review | Miss Sporty Peel Off Base Coat

Ik ben dol op nagellakken en dan met name creamy-lakken omdat ze simpelweg, naast dat ze in de meeste gevallen fijn lakken, ook lekker makkelijk te verwijderen zijn. Dit is ook de reden dat ik niet dol op glitterlakken ben. Voor mij te veel gedoe om ze er netjes, zonder al je vingers van glitters te voorzien, eraf te krijgen of beter gezegd eraf te boenen. Toen ik onlangs las dat het budgetmerk Miss Sporty een peel off basecoat ontwikkeld heeft waarmee je heel gemakkelijk van je glitternagellak af kunt komen, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt.Miss Sporty Peel Off Base Coat 2Miss Sporty Peel Off Base Coat is te gebruiken voor moeilijk verwijderbare nagellak zoals glitternagellakken. En hiervoor zijn er geen wattenschijfjes of nagellakremover nodig. Dankzij de Peel Off Base Coat trek je de nagellak eenvoudig van je nagels. Dat wil ik wel zien, dus aan de slag met het product.Miss Sporty Peel Off Base Coat 1Om te beginnen maak je je nagels vetvrij door bijvoorbeeld gebruik van nagellakremover. Vervolgens breng je een royale laag aan, het product is wit van kleur, en laat je deze helemaal opdrogen totdat het doorzichtig is. Het opdrogen van deze Miss Sporty Peel Off Base Coat kan lang duren, reken tussen de 5-10 minuten. Voor mij is dit een groot nadeel maar voor een prachtige glitterlak die naderhand zonder geboen eraf te krijgen is, heb ik dit er wel weer voor over.Miss Sporty Peel Off Base Coat 3Is de basecoat eenmaal opgedroogd en dus doorzichtig op de nagels, dan is het tijd om de gewenste glitterlak op je nagels aan te brengen. Zelf ben ik niet in het bezit van een glitternagellak van het merk zelf (miss Sporty) dus viste ik dit lakje van O.P.I uit mijn kast. De beste lak heb ik al een tijdje in mijn stash maar nog nooit gedragen. Hoog tijd dus om deze glitterlak op mijn nagels te laten schitteren!
De Peel Off Base Coat heeft geen invloed op je nagellak in welke vorm dan ook, daar hoef je dus niet bang voor te zijn.Miss Sporty Peel Off Base Coat 4Het idee van een peel off basecoat vind ik erg leuk bedacht, ware het niet dat het product bij mij geen goed resultaat behaald heeft. De eerste keer dat ik het product uitprobeerde was ik zeer verbaasd, en dan om het feit dat mijn wijsvinger en pink al enkele uren later gechipt waren en de lak op mijn middelvinger geheel verdwenen was. Dit kon onmogelijk de bedoeling zijn.Miss Sporty Peel Off Base Coat 5Ik kon haast niet geloven dat het product zo slecht werkte dat ik, in de hoop dat mijn nagellak dan wel langer goed zou blijven zitten, voor een tweede poging ging. Voor de tweede poging ging ik voor een ander nagellakkleurtje; Call Me Princess van Catrice, prachtig lakje maar hels om eraf te krijgen.Miss Sporty Peel Off Base Coat 6Mijn teleurstelling veranderde helaas niet. Ruim twee uurtjes na het lakken van mijn nagels gebeurde dit, de lak liet vreemd genoeg bij drie van mijn nagels los. Je kunt begrijpen dat mijn teleurstelling nogal groot is, ik had namelijk op betere resultaten gerekend.

Ik moet zeggen dat ik bij andere bloggers een veel beter resultaat gezien heb, waar dit aan ligt is ook voor mij een raadsel. Wellicht is de combinatie met een Miss Sporty nagellak beter? Wie het weet mag het zeggen…Miss Sporty Peel Off Base Coat 7Het verwijderen van de glitterlak gaat wel weer heel gemakkelijk, je trekt het er namelijk zo weer af. Maar erg jammer dat ik maar enkele uurtjes van het lakje heb kunnen genieten.

Miss Sporty Peel Off Base Coat heeft een adviesprijs van € 2,49

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

5 thoughts on “Beauty Review | Miss Sporty Peel Off Base Coat

  1. @Kiss & Make-up , Misschien inderdaad pech gehad, maar ook ik had er zeker veel meer van verwacht. Erg jammer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top