Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Review | Sleek Creme to powder foundation tester kit

Beauty Review | Sleek Creme to powder foundation tester kit

Hoe vaak hebben we het allemaal wel niet meegemaakt? Je staat in de drogist, wordt aangesproken door een medewerker terwijl je op zoek bent naar je juiste foundation kleur. Je wordt opgedrongen door de medewerker, en neemt de foundation mee. Bij thuiskomst breng je hem aan, en wat blijkt; oeps.. verkeerde kleur! Sleek heeft hier iets heel slims op bedacht, en dat ga ik vandaag met jullie delen!

Ik zelf heb een hele lichte huid en heb altijd hetzelfde probleem; ik sta in de winkel, denk de juiste kleur te hebben maar wordt beïnvloed door de lichten in de winkel. Het ideaalste om een kleur uit te testen is thuis, goed bekijken in natuurlijk licht, en het een paar dagen laten bezinken zodat je een goede en duidelijke mening over de foundation hebt. Sowieso is het voor mij lastig de juiste kleur te kiezen omdat ik zo licht ben.

Sleek is een merk dat voor ons alleen online verkrijgbaar is. En dat kan soms lastig zijn, met name met het kopen van foundation’s. Afgaand van alleen foto’s is het moeilijk de juiste tint voor je huidskleur te vinden, tenzij je goed gokt. Sleek is daarom gekomen met foundation tester kits. Je hebt vijf verschillende kleuren die heel dicht bij elkaar liggen in een palette. Zo kun je kijken welke het beste bij jou huidskleur past, en of de foundation je bevalt. Ook kun je zo op je gemakje buiten in het zonlicht kijken wat je precies van de kleur vind. Ideaal!Sleek Creme to powder foundation tester kit 2 Sleek Creme to powder foundation tester kit 3Ik heb de kleuren niet een voor een voor jullie geswatched omdat de kleuren zo dicht bij elkaar liggen, maar ik raad jullie voor al aan om er een te bestellen! Zo kun je het beste kijken welke kleur jij moet hebben!Sleek Creme to powder foundation tester kit 4Ik heb twee palette’s voor jullie, namelijk Light en Fair/Light.

Palette Fair/Light:

  • Linen
  • Oyster
  • Oatmeal
  • White Rose
  • Shell

Palette Light:

  • Barley
  • Sand
  • Calico
  • Bamboo
  • Fudge

Ik denk dat dit voor de Nederlanders wel de meeste geschikte palette’s zijn. De meisjes die wat donkerder zijn hebben nog keuze in andere palette’s die beschikbaar zijn! Er is voor ieder wat wils! Ook heb ik een foto voor jullie hoe de dekking eruit ziet!Sleek Creme to powder foundation tester kit 5Ik vind de foundation erg mooi, je kan hem stapelen zodat de dekking beter wordt, en blend goed in de huid. Ik raad hem aan om hem aan te brengen met een beautyblender of een stevige kwast. De kleur is voor mij precies goed, het is heel makkelijk om te zien welke kleur het meest geschikt is voor jou huid.

Je kan in mijn ogen beter een paar euro extra hier aan spenderen dan een compleet verkeerde foundation kopen, en hem niet gebruiken. Dit kost je uiteindelijk meer geld!

Nu is het nog wachten tot meerdere merken o.a. in de drogist hier mee gaan komen!

Wat vinden jullie, en zouden jullie het aanschaffen voordat jullie online je Sleek foundation zou bestellen?

Deze Sleek Cremé To Powder Foundation Tester Kits zijn te koop op www.beautyvoordeelshop.nl voor maar €4,99!

Shannen van de Ven is geboren op 22-09-1995 en woont in het hele mooie, nu zonnige Brabant. Ze woont nog bij haar ouders en broertje, en is voorlopig nog niet van plan het nest te verlaten. Wel heeft ze al bijna twee jaar een vriend, waar ze elke dag nog ontzettend gelukkig mee is. Shannen studeert aan de Maks Kappersacademie in Eindhoven, uitgebreid met een visagie pakket.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top