Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Review | Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Beauty Review | Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Nagellakken blijven bij mij over het algemeen niet lang ongechipt op mijn nagels zitten. Vaak ontdek ik al na slechts twee dagen gechipte nagels, waarna ik vervolgens nog enkele dagen zo rondloop voordat ik weer tijd heb om mijn nagels opnieuw te lakken. Geregeld met gechipte nagels rondlopen is toch wel iets dat zo’n beetje bij mij hoort. Trots ben ik er niet op, maar om nou om de dag mijn nagels een lakbeurt te geven, dat lukt mij nog steeds niet. Je kunt je dus enigszins wel voorstellen hoe enthousiast en nieuwsgierig ik naar de Sally Hansen Miracle Gel was. Met dit laksetje zou ik dus veel langer van mijn gelakte nagels kunnen genieten. Ik ging er vol goede moed voor en stelde twee lakken op de proef.

Sally Hansen Miracle GelHet product in het kort:
De ultramoderne Miracle Gel van Sally Hansen is verkrijgbaar in 47 nieuwe hippe kleuren verdeeld over 7 kleurcollecties die je een geheel nieuwe kijk op kleur geven. De nieuwe, gepatenteerde Miracle Gel is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gelmanicure in 2 stappen. Het enige wat je hoeft te doen, is twee laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. De manicure hardt na verloop van tijd steeds verder uit, waardoor de laag steeds sterker wordt. En dat zonder LED-/UV-lamp! Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven.

Sally Hansen Miracle Gel 2Sally Hansen Miracle Gel 3Klinkt als muziek in mijn oren en wat was ik ongeduldig om het product te testen. Afgelopen week ging ik ervoor zitten. Ik testte twee prachtige kleuren; Pink Tank en Street Flair, uiteraard tezamen met een potje top coat. Beide kleuren zijn naar mijn smaak en ook de glossy finish viel zonder twijfel in de smaak. De nagellakken hebben brede kwasten die zeer prettig lakken en beide lakken dekken met twee laagjes volledig. Tot dusver enkel tevredenheid.

Sally Hansen Pink TankSally Hansen Street FlairHet eindresultaat is prachtig! Maar daar draait het hier niet om. Mijn verwachting was dat het lakje minimaal een weekje mooi en ongechipt op mijn nagels zou blijven zitten, maar helaas…Ik heb welgeteld 3 dagen ongechipte nagels gehad, op de 4de dag ontdekte ik gechipte nagels. Voor mij veel te kort, gezien de belofte dat de lak ultralang mooi zou blijven zitten. Onder ultralang versta ik minimaal een weekje en dat heeft de lak niet gehaald. Voor mij is de werking van de Sally Hansen Miracle Gel niet veel anders dan al die andere (gewone) lakken. Ik had er zo veel van verwacht, het had zo mooi kunnen zijn maar helaas.

Ik moet zeggen dat ik standaard een basecoat gebruik om verkleuring tegen te gaan, wellicht dat dit effect op de werking van de Sally Hansen Miracle Gel heeft. Misschien dat het product zonder het gebruik van een basecoat beter werkt? En daarnaast ben ik, in een huishouden met 5 kinderen, wel dagelijks met schoonmaakmiddelen bezig die een gelakte nagel niet ten goede komt. Allemaal punten die invloed kunnen hebben op de duur van een nagellak. Desondanks had ik veel meer van de nagellakken verwacht.

Sally Hansen Miracle Gel 5Ondanks dat de Sally Hansen Miracle Gel niet lang op mijn nagels blijft zitten vind ik de lakjes wel supermooi en bevat de collectie genoeg kleuren om uit te kiezen. Dat de nagellakken bij mij niet ultralang blijven zitten wil natuurlijk niet zeggen dat het bij een ander ook zo zal verlopen. Sterker nog, er zijn bloggers die beweren dat de lak ruim een weekje goed blijft zitten. Dat heb ik niet ervaren, en kan ik enkel mijn eigen ervaring met jullie delen. Wie weet heb jij meer geluk dan ik. Het verwijderen van de lakjes gaat wel heel gemakkelijk.

Sally Hansen Miracle Gel kost per stuk € 11,99 voor een flesje met een inhoud van 14.7ml

Heb jij al ervaring met de Sally Hansen Miracle Gel en wat vind je ervan?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Beauty Review | Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top