Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks

Beauty | Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks

Een lipstickcollectie met SPF 15 is wat ons betreft, met name in de zonnige zomermaanden, voor iedere liefhebber onmisbaar. Een zonnefactor in de lipsticks beschermt de tere huid van de lippen tegen schadelijke UV-straling die voor vroegtijdige veroudering zorgt. Oriflame heeft er dus goed aan gedaan om haar nieuwe Giordani Gold lijn van SPF 15 te voorzien. Maar dat is niet alles, de collectie is verrijkt met pure Arganolie. Deze rijke, natuurlijke olie voedt en verzorgt de lippen en houdt ze soepel en jeugdig.

Oriflame Giordani Gold Iconic LipsticksDe Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks zitten in prachtige goudkleurige hulzen wat een luxe uitstraling geeft. Het Giordani Gold logo is op de bovenkant gegraveerd en tevens op de lipstick zelf. De collectie bestaat uit 15 kleuren lipsticks met een satijnen finish en een langhoudend comfort.Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks  2 Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks 3De Giordani Gold Iconic Lipsticks zijn crèmig en sheer wat inhoudt dat ze niet superdekkend zijn. Een lipstick met een sheer finish staat prachtig bij een rustige look of bij een heftige ooglook. Wil je meer kleurintensiteit dan is meerdere laagjes een uitkomst.
De lipsticks smeren romig en voelen prettig en zacht aan op de lippen en houden deze lekker soepel. Wat betreft houdbaarheid op de lippen; het blijft gerust uren goed op de lippen zitten en een maaltijd overleven ze ook. Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks 4

De Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks zitten in de vaste  Oriflame-collectie en zijn via de website: www.oriflame.nl verkrijgbaar voor € 15,00/stuk

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Beauty | Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top