Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Eyelook of the day #1

Beauty | Eyelook of the day #1

Oogschaduw is voor mij het middel om mijn look compleet te maken. Ik heb ook geen enkele dag dezelfde look en wissel continue af. Wel heb ik standaard bijna altijd mijn winged eyeliner. Ik weet dat sommige meiden er moeite mee hebben zelf een nieuwe look te maken, en ik hoop deze meisjes daar mee te helpen, maar ook is het natuurlijk leuk om een andere stijl creatie’s te zien als dat jij zelf doet! Jullie zullen daarom vanaf vandaag, regelmatig een Eyelook of the day van mij zien!

Er zijn heel veel verschillende vormen van hoe je een oogschaduw kan aanbrengen. Ik zelf vind het leuk om kleurtjes die je misschien niet zo snel naast elkaar plaatst, dat juist te doen. Zo heb ik vandaag o.a. goud en zilver naast elkaar aangebracht. Meestal kies je óf goud, óf zilver maar niet zo snel naast elkaar.Eyelook of the day 2Hier heb ik een overzichtje gemaakt van welke oogschaduw waar zit. Als eerste zie je kleur Embark, die ik als eerste in mijn crease heb aangebracht. Embark is een matte bruine oogschaduw van Mac. Maar, je kan iedere andere bruine kleur gebruiken!

Vervolgens zie je Plum, ik heb een v getekend in mijn ‘outer v’ en heb deze geblend met een kleine platte kwast. Plum is een Metallic Eyeshadow Stick van Gosh.

Vervolgens heb ik 2 kleurtjes uit mijn Urban Decay Naked 2 palette gebruikt, genaamt Half Baked, wat een mooie goude kleur is, en Bootycall. Half baked heb ik naast Plum geplaatst met deppende bewegingen, en ik heb mijn binnenste ooghoek vrij gelaten voor Bootycall. Deze heb ik deppend aangebracht, en ook deppend een klein beetje over Half Baked heen. Dit heb ik gedaan zodat het mooi in elkaar overloopt.Eyelook of the dayIk heb de look afgemaakt met een zwarte vloeibare eyeliner van Essence, en een Mascara van Maybelline. Ik heb op mijn onderste wimpers geen mascara zitten.

Een tip: Als je de oogschaduw lijn aan de zijkant niet zo strak kunt krijgen, plak een plakbandje op, zodat je er overheen kan kliederen, vervolgens trek je hem eraf en táda!

Nogmaals; je kan iedere kleur gebruiken die je al in je stash hebt! Je hoeft niet perse de dezelfde oogschaduws aan te schaffen!

Shannen van de Ven is geboren op 22-09-1995 en woont in het hele mooie, nu zonnige Brabant. Ze woont nog bij haar ouders en broertje, en is voorlopig nog niet van plan het nest te verlaten. Wel heeft ze al bijna twee jaar een vriend, waar ze elke dag nog ontzettend gelukkig mee is. Shannen studeert aan de Maks Kappersacademie in Eindhoven, uitgebreid met een visagie pakket.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Beauty | Eyelook of the day #1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top