Je bent hier
Home > Baby & Kind > Back to school met te gekke broodtrommels + Winactie

Back to school met te gekke broodtrommels + Winactie

Hoewel de zomervakantie voor de meesten nog maar net begonnen is houd ik mij alweer bezig met het nieuwe schooljaar. Daarmee krijg je blijkbaar te maken wanneer je een eigen blog hebt en op dingen vooruit wilt lopen. Afgelopen week kwam er toch een leuk pakket in huize ‘Mommyonline‘ binnen en ik kan niet anders dan het met jullie te delen.

broodtrommel uill 3Hoe leuk zijn deze uilen-broodtrommels? Vanaf het moment dat de verzenddoos ongeduldig door mijn meiden opengescheurd werd, werd er enthousiast geschreeuwd wie welke kleur krijgt. Ja, mijn kids zijn soms wat te fanatiek hierin. En gelukkig zijn er vier kleuren wat inhoudt dat de vier jongsten ieder een eigen kleur hebben. Alleen het uitvechten wie welke kleur kreeg vermoeide mij wat. En toen vond manlief dat hij er nog eens een scheepje bovenop moest doen door kenbaar te maken dat hij er ook eentje wilt…broodtrommel uill 5De broodtrommel in de vorm van een uil ziet er heel erg leuk uit. Het komt in vier verschillende kleuren. De binnenkant is heel praktisch in tweeën verdeeld wat het makkelijk maakt om etenswaren te scheiden; brood in de ene kant en fruit of groente in de ander kant. Of zoals manlief het zegt: rijst in de ruime kant en groente/vlees in de ander kant. Aan de ruime kant kunnen er twee tot drie door midden gesneden broodsneetjes in. De broodtrommel sluit heel goed en komt met een plastic lepeltje (voor het geval je rijst erin doet :-)).broodtrommel uill 1Met deze superleuke broodtrommels gaan mijn basisschoolkids het nieuwe schooljaar in. Maar eerst alstublieft een welverdiende zomervakantie, daar zijn we allemaal wel aan toe.

De uil-broodtrommel is zeker een leuk gezelschap voor tijdens de lunchpauzes.
Wil je nou ook jouw kindje met deze leuke broodtrommel verblijden? Je ontvangt tot eind augustus 2016 25% korting op dit item, gebruik hiervoor code ‘mommybackschool’.
broodtrommel uill 4Je shopt deze gave uil-broodtrommels via Preciousgifts.nl en kost per stuk €6,49

uil broodtrommelWinnen!!!
Is deze gave uil-broodtrommel ook iets voor jouw kindje? Mommyonline geeft 4 stuks weg. Kans maken?

 -Volg Mommyonline via Instagram en/of Like Mommyonline op Facebook
– Volg Multilifestyle.nl via Instagram
– Geef onderaan deze review aan dat je meedoet en voor wie je deze gave uil-broodtromme zou willen winnen. Let erop dat je een geldig e-mailadres invult!
De winactie loopt af op woensdag 10 augustus 2016. Zodra er een winnaar gekozen is zal dit bekend worden gemaakt. Succes allemaal!

Dit artikel is in samenwerking met Preciousgifts.nl in stand gekomen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

34 thoughts on “Back to school met te gekke broodtrommels + Winactie

 1. Ik zou heel grag willen winnen voor onze dochter van 6. Hoewel de vakantie hier nog maar net begonnen is, kijken we toch al naar het volgende schooljaar. En een broodtrommel die een gescheiden vak heeft zou echt zo fijn zijn!

 2. De broodtrommel zou ik willen winnen voor 1 van mijn 3 dochters, leuk voor naar school.

 3. Wauw ik waag dolgraag een kansje voor mijn dochtertje Sharona ? die dit jaar start in het 1 ste leerjaar en graag met de roze uil wil pronken ,.wat zou ze hier fier op gaan zijn

 4. De blauwe is geweldig! Leuk voor ons zoontje die bijna zaterdag jarig is!

 5. Ja ik doe graag mee voor mijn dochter lisa die heel veel zin heeft om in groep 3 te starten na de vakantie!

 6. Super! Jullie direct gevolgd via instagram! Wat een gave spullen! Doe heel graag mee voor m’n nichtje die uilen spaart en door omstandigheden naar een nieuwe school moet. Bij zo’n gave nieuwe start hoort toch ook zo’n gave broodtrommel ??

 7. Onze jongste van drie dochtertjes mag eind augustus al naar de basisschool. Ze wordt half september 4 jaar en heeft geen eigen broodtrommel

 8. Met zo’n lief een gaaf uilenbroodtrommeltje maakt mijn dochter Ilse van 4 helemaal de blitz in haar nieuwe klas. Ze zou dit echt geweldig vinden!

 9. Wat een leuke handige trommels,
  Ik doe mee voor mijn dochtertje die over is naar groep twee,
  Ik denk dat zei de roze super leuk gaat vinden.

 10. Wow deze zijn wel heel erg schattig. Echt perfect voor mijn dochtertje die dit schooljaar vier word en dan eindelijk naar de grote school mag. Zou geweldig zijn als ze dan haar eten in zo’n mooi lunchtrommeltje mee zou kunnen nemen. Een roze of paarse zou geweldig zijn.

 11. Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter. Zij mag na de vakantie voor het eerst naar school

 12. wauw ik ga dan wel niet meer naar school en mijn zoon is nog te jong om vast voedsel te eten maar in september als de scholen weer beginnen is mijn zwangerschapsverlof weer afgelopen. En wat is dan cooler als newbe mommy mijn bammetjes mee te nemen in zo’n schattig trommeltje dus ik doe heel graag mee!

 13. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, erg leuk voor school !! 🙂

 14. ik zou dit mooie trommeltje heel graag winnen voor mijn dochter om haar fruit mee te nemen naar school

 15. Wat een schattige trommeltjes! Mijn jongste gaat na de vakantie beginnen op de peuterspeelzaal, zo’n geweldige trommel komt dan wel van pas.

 16. Gaaf. dochter elise zou deze heel graag naar groep 1 willen meenemen! dus ik ga heel hard duimen en uiteraard volg ik je via fb en instagram en ook multilifestyle via instagram.

 17. Wat zijn ze leuk! Mijn zoontje wordt in september 4 en dan mag hij naar de basis school. Iedere dag vraagt hij nu mama ben ik al een beetje gegroeid? Ben ik al bijna groot genoeg voor de basisschool? Hij heeft er heel veel zin in maar vindt het ook spannend. Dit leuke broodblik zou hij geweldig vinden. we hebben een heel leuk verhaaltje met een wijze uil thuis waar hij altijd heel blij van wordt. mama zegt hij dan ik wil ook een wijze uil als vriend.

 18. Super schattig zeg!!! Ik doe graag mee voor de kleine van een lieve vriendin!! <3

 19. Voor mijn neefje die helemaal gek is van uilen wil ik hem heel graag winnen! Zeker dat het ingedeeld is in twee vakken is heel fijn!

 20. voor mijn dochter. Na de vakantie gaat ze naar groep 3 wat ze heel spannend vind. En zoals je zelf al aangeeft; is deze broodtrommel een leuk gezelschap voor tijdens de lunchpauzes.

 21. Voor mijn zoontje die na de vakantie op zijn nieuwe school begint
  Ik volg jullie nu ook op Insta FB volgde ik al en Multi LifeStyle ook op Insta

 22. Ik doe graag mee voor onze dochter die na de zomer voor het eerst naar de basisschool gaat. Wat een schatje is het. Misschien neem ik hem stiekem wel eens mee naar mijn werk.

 23. Wat zijn ze leuk! Ik doe ook graag mee voor mijn tweeling meiden. Na de vakantie starten ze met school en zo’n leuke broodtrommel kunnen ze goed gebruiken.

 24. Ik doe zeker mee! M’n kleine vriendinnetje heeft nogal moeite met het eten van haar lunch, een plastic zakje met broodjes is stom en het saaie roze trommeltje ook. Dit zou de perfecte oplossing zijn, want met deze trommel wil ik zelf nog wel gezien worden ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top