Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Baby’s eerste knuffel | Happy Horse Rabbit Rosi

Baby’s eerste knuffel | Happy Horse Rabbit Rosi

Velen van ons hebben als baby/kind een eigen knuffel gehad. Een favoriete knuffel die wellicht overal met je mee naar toe ging en die je nooit in de steek liet. Dat een knuffel een grote vriend voor een kind kan zijn weten we inmiddels dan ook allemaal. Een zachte vriend dat geborgenheid en veiligheid kan bieden maar ook in staat is om te troosten. Het is dan ook niet zo gek dat anno nu er op iedere baby/kinderbedje een knuffel-vriendje te vinden is. Sterker nog: je treft er meerdere knuffels aan. En als zwangere moeder moest ik uiteraard ook voor deze baby een eigen knuffel aanschaffen. Een babybedje zonder knuffel is immers niet compleet. Lees gauw verder en ontdek welke knuffel het (uiteindelijk) geworden is.

Baby’s zijn dol op zachte knuffels om lekker mee te knuffelen en zich aan te hechten. En omdat een knuffel een baby het gevoel van veiligheid en geborgenheid kan geven kan dit bijdragen dat hij/zij rustiger gaat slapen. Een knuffeldier is uiteraard niet het allerbelangrijkste maar ik vind het wel belangrijk genoeg om voordat de baby geboren wordt in huis te hebben. En daarnaast zie ik knuffels als pronkstukken in een babykamer/babybedje

Mijn zoektocht naar een knuffel voor buikbaby heeft veel meer tijd gekost dan ik verwacht had. Er zijn online dan ook ontzettend veel knuffels om uit te kiezen. Dat is natuurlijk mooi, maar dit maakt het voor ons ouders wel net wat moeilijker om tot een keuze te komen. Helemaal wanneer je, net als mij, totaal geen idee hebt van wat voor soort knuffel je naar op zoek bent. Ik heb dan ook om te beginnen vooral rond gekeken, zowel op diverse webshops als Instagram. Het belangrijkste waar een knuffeltje voor mij aan moest voldoen is dat het heerlijk zacht is en roze van kleur. Dat maakt mijn keuzestress dan ook niet minder op…
Uiteindelijk was het niet via een webshop of Instagram dat ik deze knuffel vond maar in een persbericht dat ik in mijn inbox ontving.

Happy Horse Rabbit Rosi

Knuffeldiertjes; er zijn er ontiegelijk veel van. Je hebt ze in allerlei kleuren en dierenvormen. Maar toen ik deze knuffeldier zag wist ik het meteen: dit zal het eerste knuffeltje van buikbaby worden. Haar oudroze kleur trok mij aan en het ziet er vooral heel knuffelig en lief uit. De knuffel is van het merk Happy Horse en zoals haar naam al verklapt, is het een konijntje. 

Happy Horse Rabbit Rosi wordt omschreven als een mooi roze en lekker zacht en fluffly knuffel en dat is het helemaal. Het is een super zachte knuffel met een hoog knuffelgehalte. Een uiterst geschikt knuffeldiertje voor een newborn om lekker mee te knuffelen. Zo zacht!!! In real life overigens nog leuker als op foto’s.

Rabbit Rosi komt in twee formaten, namelijk 22 cm en 36 cm.  De klein formaat is vooral voor newborns geschikt en de groot formaat voor wat oudere baby’s. En mede door de hoge knuffelgehalte van deze knuffels heb ik ervoor gekozen om beide formaten in huis te halen. Je kunt immers niet teveel aan knuffels hebben, niet waar?

Naast de tweetal Rabbit Rosi kocht ik, uit dezelfde serie, de muziek knuffel. Deze muziekknuffel is 26 cm en speelt als je aan haar staartje trekt een zacht deuntje.

Hebben jouw kinderen lievelingsknuffel?

Liefs,
Nicky

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Baby’s eerste knuffel | Happy Horse Rabbit Rosi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top