Je bent hier
Home > Headlines > Attent en leuk: Kaarten sturen uit je luie stoel!

Attent en leuk: Kaarten sturen uit je luie stoel!

Als werkende moeder heb je het ontzettend druk. De hectiek van het ouderschap, je drukke baan, en thuis van alles te regelen. En dan vergeet je gemakkelijk wel eens een kaartje te sturen. Je denkt er net aan als je aan het werk bent, de winkel dicht is of je net op de bank zit… Bij Kaartje2go.nl hoef je nooit meer een verjaardag te vergeten. En kun je 24 uur per dag je kaart bestellen en posten!

Gemakkelijk en origineel
Via de website kaartje2go.nl kun je heel eenvoudig je eigen kaarten ontwerpen en per post laten bezorgen. Het is gemakkelijk, en vooral heel leuk. In drie eenvoudige stappen ontwerp je bij Kaartje2go.nl al de leukste kaarten. Met een foto van jezelf, of met een unieke kaart uit de grootste collectie.
Voor elke gelegenheid, van verjaardagskaarten, geboortekaartjes tot uitnodigingen, heeft kaartje2go keuze uit de hipste kaartjes van dit moment. En elke dag wordt de collectie aangevuld met nieuwe kaartjes. Je hoeft dus nooit twee keer dezelfde kaart te sturen!

De mooiste kaarten
Bovendien zijn de wenskaarten van Kaartje2go van super mooie kwaliteit. Kaartje2go is zowel door de Consumentenbond als door Vara Kassa als beste online kaartenwinkel getest. En Kaartje2go is voordelig. Je verstuurt al een ansichtkaart voor 1,49 euro. En dat is inclusief de postzegel! Al meer dan 350.000 Nederlanders maken ondertussen gebruik van deze online kaartenwinkel.

Handig adressenboekje en verjaardagsalarm
Hoe onthoud je alle verjaardagen, jubilea en bijzondere gebeurtenissen van vrienden en familie? Kaartje2go bied je alle mogelijkheid om gemakkelijk attent te zijn. Je kunt heel eenvoudig gratis een account aanmaken. Hierin worden al je kaarten bewaard. Je kunt er ook kaarten in klaarzetten voor verzending. Weet je bijvoorbeeld alle verjaardagen voor de komende maand? Zet deze dan alvast klaar, en je hebt er geen omkijken meer naar!
Je kunt ook in de kalender alle speciale momenten schrijven. Dan ontvang je 5 dagen van te voren een reminder. Door je adressen op te nemen in het adressenboekje hoef je bovendien niet elke keer het adres in te vullen.

Zo ben je bij kaartje2go in een handomdraai super attent en heb je veel tijd bespaard. Leuk extraatje: zodra je je aanmeldt bij kaartje2go krijg je de eerste kaart gratis. Waar wacht je nog op, stuur een kaartje!

Maak jij weleens gebruik van online kaarten shops om kaarten te versturen?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Attent en leuk: Kaarten sturen uit je luie stoel!

  1. Met het versturen van kaarten ben ik vaak laat.. liever laat dan nooit toch? 🙂
    Zelf maak ik geen gebruik van online kaarten huizen, maar moet wel zeggen dat het lekker makkelijk is en helemaal met een alarm, zo vergeet je (hopleijk) geen verjaardagen meer. Toch maar eens uitproberen.

  2. Tegenwoordig verstuur ik enkel nog via het internet. Het is makkelijk, wordt voor je verstuurd en bespaard met name tijd.

  3. Ik verstuur eigenlijk al jaren geen echte kaarten meer. Een sms of mailtje doe ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top