Je bent hier
Home > Columns > Persbericht: AriZona

Persbericht: AriZona

WELKOM AAN HET PARKSTE DRANKJE VAN NEDERLAND
Amerika’s populairste ice tea nu ook in Nederland te koop

AriZona Ice Tea in een paar woorden: unieke flesjes, goede smaak en een aantrekkelijke prijs. Sinds enkele weken is AriZona in Nederland beschikbaar voor het grote publiek. Maak kennis met Amerika’s meest populaire ice tea. Je neemt ‘m zo mee naar het park.

Sinds enkele weken is AriZona Ice Tea verkrijgbaar in diverse Nederlandse restaurants, terrassen, grand cafés en supermarkten. Martin Huijbregts werkt mee aan de introductie van AriZona in Nederland en vertelt erover: “Het meest opvallende aan AriZona is natuurlijk het design van de flesjes. Het ziet er gewoon anders uit dan de andere frisdranken in de super. Je merkt dat mensen benieuwd zijn naar het drankje. Zeker met het lekkere weer van de laatste weken.”

In Amerika is AriZona al jaren de best verkopende ice tea. De eigenaar van AriZona begon zijn carrière met de verkoop ervan uit een oud Volkswagenbusje. Martin: “Ze zijn ooit begonnen door gewoon aan te kloppen bij winkeliers om ons drankje laten zien en proeven. Het gave busje werd al snel ingeruild voor vrachtwagens, maar de vibe om AriZona is nog steeds hetzelfde. We doen weinig aan reclame en dergelijke. Je moet het gewoon mee naar het park nemen en er lekker van genieten.”

In tegenstelling tot andere bekendere ice teas, bevat AriZona uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. “We geloven bij AriZona in mooie producten. We verkopen alleen dat, wat we zelf ook zouden willen drinken,” vertelt Martin. “AriZona bevat geen kunstmatige smaakstoffen, geen kunstmatige kleurstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Onze Pomegranate Green Tea bijvoorbeeld, zit boordevol antioxidanten. Puur natuur.”

Natuurlijk is Nederland anders dan Amerika, maar de eerste tekenen zijn goed. Martin: “Online wordt her en der al over AriZona gesproken, mensen zijn AriZona zelf aan het ontdekken. Naast de klassieke ice tea-smaken Lemon en Peach zijn ook de meer aparte smaken Blueberry White Tea, Pomegranate Green Tea en Original Green Tea with honey beschikbaar in Nederland.”

Onze mening:
De flessen van AriZona Ice Tea hebben een opvallend en kleurrijk uiterlijk. Ze zien er aantrekkelijk uit en nodigen je uit tot drinken. Het uiterlijk geeft niet het indruk dat het om thee gaat, maar om een fruitdrank.
De flessen zijn niet breekbaar, dat vind ik bij voorbaat al een pluspunt. Hierdoor zijn de flessen kindvriendelijk.
Opvallend aan de dranken is dat ze wel naar thee ruiken maar smaken vervolgens naar sap. Lekker & fruitig.
De afbeeldingen en smaken komen per fles overeen, de flessen weerspiegelt de smaak. Aan de hand van de afbeelding zul je dus niet gauw teleurgesteld worden in de smaak van de gekozen drank.

AriZona Ice Tea is een heerlijk drankje dat gekoeld het lekkerst smaakt. Voor de theeliefhebbers, maar zeker ook voor de niet-theeliefhebbers zijn deze drankjes een aanrader om eens uit te proberen. Zeker met het mooie weer, lekker op een terrasje, op het strand of gewoon gezellig thuis met vriendinnen. Heerlijk bij bijvoorbeeld borrelnootjes en dergelijke.
De AriZona Ice Tea is er in vijf heerlijke smaken, maar dit is uiteraard een kwestie van smaak, je moet van de fruitsoorten houden wil je er voluit van kunnen genieten.
Ik ben zelf geen ice tea liefhebber, maar na het proeven van deze drankjes moet ik mijn mening nodig bijstellen.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Persbericht: AriZona

  1. Ik ben zelf al helemaal weg van Amerika dus toen ik bovenstaand flesje zag en ook nog eens het woord ‘Arizona’ was mijn aandacht al helemaal getrokken!!
    Mijn lievelingssmaak is Pomegranate vandaar dat ik gelijk Pomegranate Green Tea heb gekocht waar ik totaal geen spijt van heb: wat een heerlijk fruitig smaakje zeg!!!!
    Ik ben zeker van plan om de andere smaken in hun mooie designflesje ook te gaan proberen.
    Ben echt erg blij dat AriZona Ice Tea in Nederland beschikbaar is gekomen!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top