Je bent hier
Home > Winactie > Annalief

Annalief

Annalief, oftewel www.liefleukenstoer.nl

Lief, leuk en stoer, nou inderdaad dat klopt. Als je de artikelen van Annalief via de webshop bekijkt kloppen die woorden grandioos.
Van lieve prinsessenpakjes tot leuke accessoires en stoere jongetjeskleding. Alles hebben ze bij Annalief.
Vooral als je als mama gek bent van roze; voor meisjeskleding zit je hier ook goed. In mijn optiek zijn vooral de pettiskirts erg leuk en lief voor de fotoreportage die vrijwel iedere mama van haar mooie meid laat maken. En eerlijk gezegd, als je de foto’s ziet op de site van Annalief smelt je helemaal…..
Buiten de leuke jurkjes, die dus vooral voor de foto’s zijn, is het ook mogelijk om bij Annalief andere kleertjes te kopen. Stoere jongenskleding van onder andere Another world, Imps&elfs, Vinrose, maar ook lieve meisjeskleding van Schoefies, Jottum en Imps&elfs. Ook de ietwat stoerdere lijn van Vinrose is hier te vinden. Dus voor ieder wat wils.
Mutsjes en hoofdbandjes voor de modebewuste baby zijn hier te kust en te keur te vinden. En ook mooie applicaties zoals een mooi roosje met lintjes en grote bloemen voor o.a. op een haarbandje of gewoon leuk voor op de kleding. Ook deze worden enig geshowd op de vele mooie foto’s die op de site staan.

Verder vind ik persoonlijk de site lekker overzichtelijk en het is makkelijk om dingen te bestellen. Alleen jammer dat er geen tekstje staat bij het stukje “over ons”. Maar de hele mooie foto van de baby in de roze pettiskirt en de mooie bloem op haar roze mutsje maakt dat zeker meer dan goed!

Al met al zeker weer de moeite waard om eens een blik te werpen op deze mooie site.

Mommyonline mag namens Annalief.nl een lezer blij maken met een complete outfit bestaand uit:
-een standaaard pettirok
-een shirt voor pettirok
-een mutsje kleur naar keuze
-hoofdbandje kleur naar keuze
Kans maken? Beantwoord dan via dit formulier het volgende vraag; Op de site van Annalief.nl vind je diverse foto’s van klanten, één ervan is dat van Helina. Wat is de totale waarde van het setje dat zij aan heeft?
Deze actie loop van maandag 25 oktober tot en met maandag 15 november 2010

One thought on “Annalief

  1. Een superactie is dit, met name als je het gewonnen hebt!
    Mommyonline en Annelief, erg bedankt voor deze geweldige actie

    Ik kan niet wachten totdat het pakket binnen is

    gr. Jessica

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top