Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Hannah Remodelling Cream en Body Oil

Hannah Remodelling Cream en Body Oil

Ben je zwanger en wil je de kans om vorming van striae te minimaliseren of zelfs voorkomen? Of ben je pas bevallen en wil je ontstane striae zichtbare vermindering? Dan heeft Hannah het juiste product voor jou! Dankzij hun gouden duo kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd! Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder…

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt met name de buik sterk in omvang toe. Maar ook komen de meeste vrouwen vaak flink wat kilo’s aan. Dit alles heeft zonder meer effect op de huid, want deze zal hierdoor uitrekken, waardoor er onderhuidse scheurtjes in de vorm van striae ontstaan. Dit wordt met name zichtbaar op de buik, heupen en bovenbenen en dit kan voor veel vrouwen resulteren in een verminderd zelfvertrouwen. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. Hannah® beloofd met haar gouden duo dit alles te voorkomen.

Hét gouden duo voor een lichaamshuid in topconditie tijdens én na de zwangerschap

Hannah® introduceert een gouden duo om vrouwen rondom het zwanger zijn te ondersteunen. De Remodelling Cream en de Body Oil kunnen beide succesvol worden ingezet bij de behandeling van o.a. striae en een uitgedroogde huid. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar voor zwangere vrouwen alsmede voor pas geworden mama’s!

Zeg nee tegen striae met de hannah Remodelling Cream

De hannah® Remodelling Cream bevat maar liefst 12% ingekapselde natuurlijke Vitamine E! Dit is een uitzonderlijk hoog percentage voor een crème. Deze vitamine is toegevoegd omdat deze een cruciale rol speelt bij het voorkomen van huidbeschadigingen, ofwel voor een snel herstel van een reeds beschadigde huid zoals bijvoorbeeld bij striae. Vitamine E activeert de doorbloeding, regenereert de huid, herstelt beschadigde huidcellen, verstevigt het huidweefsel en bevordert een optimaal zuurstofgebruik van de huid. Deze regelrechte ‘herstelvitamine’ vermindert tevens de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten in de huid, waardoor de roodheid van littekens zoals bij striae vermindert en deze daardoor minder zichtbaar worden. Als je zwanger bent kan de huid veel gevoeliger zijn dan anders. De rijke en volle samenstelling van hannah® Remodelling Cream bevat tevens Kamille-extract. Deze natuurlijke werkstof heeft een intensief weerstandsverhogende werking voor de huid en werkt tevens kalmerend bij diverse huidirritaties.

Natuurlijke oliën, onmisbaar voor mamma’s gave, sterke en gezonde lichaamshuid

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Oliën zorgen ervoor dat de lichaamshuid soepel en sterk wordt én ook
langdurig blijft. Dit is zeker in het laatste trimester van de zwangerschap van cruciaal belang, want daardoor kan
striae geminimaliseerd óf zelfs voorkomen worden. Oliën zijn dan ook niet voor niets zo intensief huidverbeterend
in producten voor de huid van zwangere vrouwen. Oliën zoals Macadamia- en Arganolie hebben gemeen dat ze
afkomstig zijn uit 100% natuurlijke bronnen. Plantaardige oliën hebben een hoge mate van affiniteit met de huid,
omdat deze sterk overeenkomen met de van nature, huideigen oliën.

Hannah® Body Oil, een weldaad voor moeder én baby

In de formule van hannah® Body Oil is Macadamia-olie als belangrijkste basis gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een weldaad. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet- en vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière versterkt. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige werking tegen vrije radicalen. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid geoptimaliseerd en dit helpt stressreacties in de huid voorkomen. Deze body olie is dé ideale verzorging voor de huid van zwangere vrouwen en mamma’s die net zijn bevallen. Dankzij de milde samenstelling op basis van natuurlijke oliën kan de hannah® Body Oil ook worden gebruikt voor een kalmerende babymassage.

Het consequente, dagelijkse gebruik van de hannah® Remodelling Cream en de hannah® Body Oil tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, helpt effectief om de vorming van striae te voorkomen en houdt de huid optimaal soepel, veerkrachtig, gezond en gaaf. Voor vrouwen bij wie reeds striae is ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met deze beide producten reeds binnen afzienbare tijd resulteren in een zichtbare vermindering van de ontsierende huidstriemen. De hannah® Remodelling Cream en de hannah® Body Oil zijn perfect naast elkaar te gebruiken, waarbij altijd als eerste product de hannah® Remodelling Cream wordt aangebracht, om dan te vervolgen met de hannah® Body Oil. Op deze manier zorg je voor een lichaamshuid in topconditie zowel tijdens als na de zwangerschap!

Speciaal voor aanstaande moeders heeft hannah® een grootverpakking van 200ml om de huid er met zo min
mogelijk striae door de gehele zwangerschap heen te helpen.

Ook voor de niet zwangeren of net bevallen mama’s een uitkomst!

Voor de mama’s onder ons die al jaren uit de luierperiode zijn is de Hannah® Remodelling Cream ook een uitkomst. Dit product is namelijk niet enkel voor het tegengaan van striae ideaal maar is het ook voor rimpels, brandwonden en littekenvorming te gebruiken. Het extreem hoge percentage van 12% aan natuurlijke vitamine E zorgt voor het herstel van een beschadigde huid. Vooral bij de rijpere huid, genezende littekens en een droge, eczemateuze huid is de Remodelling Cream de ideale uitkomst.

Vanzelfsprekend zal ik de komende weken deze Hannah® Remodelling Cream op de proef stellen en zal ik naderhand hierover een artikel schrijven. Voor nu kan ik wel melden dat de Hannah® Remodelling Cream een dikke, kwark-achtige, substantie heeft. Wat overigens zeer gemakkelijk uit te smeren is. De cream ruikt heerlijk, een soort poederige geur dat enige tijd waarneembaar blijft. Het product is niet vettig maar na insmeren is er wel een fijne laagje op de huid aanwezig, dit trekt ook weer snel in de huid en voelt de huid daadwerkelijk gevoed aan. Echt heel fijn. Stay tuned voor mijn uitgebreide artikel over deze Hannah® Remodelling Cream.

Hannah® Remodelling Cream heeft een verkoopprijs van € 64,00 voor een flacon van 50 ml en € 165,00 voor een flacon van 200 ml (nieuw)*
Hannah® Body Oil heeft een verkoopprijs van € 43,00 voor een flacon van 500 ml.
De hannah® producten zijn verkrijgbaar via o.a. de website www.hannah.nl

 

#ontvangenproducten

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top