Je bent hier
Home > Baby & Kind > Kruidvat Meidenkleding Week 17 2018

Kruidvat Meidenkleding Week 17 2018

Nu dat het lentezonnetje zich steeds vaker laat zien is het voor velen van ons tijd om de garderobe een opruimbeurt te geven. Niet enkel dat van jezelf maar uiteraard ook dat van je kinderen. Dikke winterse truien mogen weer achterin de kledingkast zodat er voorin ruimte voor korte mouwtjes gecreëerd kan worden. Maar ook te klein geworden kleren mogen ruimte voor nieuwe aanschaf maken.

Kruidvat gaat met de mode mee en vanzelfsprekend ook met het tijd van het jaar. Daarom dit keer geen jurkjes met lange- maar korte mouwen. En natuurlijk passen ze allemaal prima in het modebeeld. Kijk gauw verder…

Kruidvat Kinderjurkjes Ik moet zeggen dat ik niet zo dol ben op dierenprint op kledingstukken, niet voor mezelf maar ook niet voor mijn meiden. Dit donkerblauwe jurkje daarentegen is een uitzondering en vind ik leuk! De kleurencombinatie is leuk en het frisse mintgroene kleur geeft het geheel net wat speelse uitstraling.

Dit tweekleurig jurkje heeft een koraalkleurige afwerking. Het bovenste deel is donkerblauw en voorzien van een paar sterretjes printjes en groot op de borst het woord ‘Star’. Het onderste deel van het jurkje is grijs met donkerblauwe stippen. Zowel dit jurkje als het vorige hebben aan beide zijden zakken zitten en daarnaast een touw om het jurkje eventueel strakker aan het lichaam te trekken.

Kruidvat KinderrokjesEen grijs rokje met donkerblauwe stippen en frisse mintgroene afwerking. Ook dit rokje heeft aan beide zijden een zak. Dit rokje kan prima met de mintgroene longsleeve uit het vorige collectie gecombineerd worden.

Een donkerblauwe rokje met koraalkleurige afwerking en linksonder het woord ‘Love’. Wederom een kledingstuk dat prima met andere stukken uit de Kruidvat kinderkledingcollectie gecombineerd kan worden.

Naast de jurkjes en rokjes zitten er in ieder collectie diverse kleuren/prints leggings om onder de kledingstukken te dragen. Dit zijn de donkerblauwe en grijze uitvoering.

Mix and Match
Zoals je inmiddels wel van Kruidvat gewend bent zijn de kledingstukken uit hun kindercollecties goed met elkaar te combineren. Match de rokjes uit deze komende actieperiode bijvoorbeeld met de longsleeves uit het vorige collectie. Geef je dochter lekker de vrijheid en laat haar oneindige combinaties maken.

De maten van de Kruidvat kinderkleding gaan van 104 t/m 134. Deze actie start in week 17 (23 t/m 29 april). De collectie is beperkt verkrijgbaar, wees er dus snel bij mocht er iets voor je dochter tussen zitten!

 

#sponsoredpost

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top