Je bent hier
Home > Headlines > Film Review: Abraham Lincoln 3D

Film Review: Abraham Lincoln 3D

De laatste paar jaren worden er steeds meer films gemaakt waarin vampiers de wereld zoals wij dat kennen terroriseren. Dat vampiers zich aan de mens voedt mag duidelijk zijn, genoeg redenen dus om op deze wezens te jagen. Na Van helsing en Twiglight saga kun je sinds kort de film Abraham Lincoln 3D in de bioscoop bewonderen. Abraham Lincoln 3D onthult het geheime leven van een van de grootste presidenten van Amerika ooit, en het niet eerder vertelde verhaal dat vorm gaf aan een hele natie.

De film
De president van de Verenigde Staten, Abraham Lincoln, komt erachter dat vampiers van plan zijn om het land over te nemen. Hij doet er alles aan om de vampiers te stoppen. De vampiers worden echter geholpen door slavendrijvers.

Je ziet Abraham vanaf kind, waarbij zijn slavenvriendje klappen krijgt met de zweep. Hij wil hem helpen met een bijl om de slavendrijver aan te vallen, maar dat mislukt en hij krijgt ook klappen met de zweep. Zijn vader komt hierdoor in de problemen en moet een schuld eerder aflossen. Niet lang daarna is zijn moeder doodziek, en sterft. Pas 9 jaar later komt Abraham erachter dat vampiers zijn moeder gedood hebben. Het mag duidelijk zijn dat hij op wraak uit is. Van een vriend krijgt hij les in het doden van vampiers. En dan barst de strijd los. Dit alles in 3D! Er komt van alles op je af. Van bijlen tot lichtflitsen en afgehakte hoofden, en de vampiers zelf. Het lijk of je zelf in de film zit.

Wat Abraham Lincoln 3D natuurlijk apart en mooier maakt is dat het in 3D is. Hierdoor beleef je de film anders als andere vampieren films. De film is erg mooi gedaan.
Ik ging er overigens alleen heen maar heb me prima vermaakt. Deze film is fictie, fantasie en horror.
Als je tegen een stootje kan, raad ik het aan.
Ik heb genoten en geeft deze film een 8.5!

3 thoughts on “Film Review: Abraham Lincoln 3D

  1. Als ik er heen zou gaan dan zal het zeker om de 3D zijn. Zo’n film is natuurlijk het mooist wanneer je deze daadwerkelijk 3D bekijkt. Anders kijk ik het wel tegen de tijd dat het op dvd verkrijgbaar is.

    Sandra, leuk dat jij je vermaakt hebt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top