Je bent hier
Home > Columns > Aankondiging: Super Mommy Verkiezing 2013

Aankondiging: Super Mommy Verkiezing 2013

super mommy2013Eén kind, twee kinderen of misschien wel meer. Wel of niet werken. Getrouwd, samenwonend of misschien wel alleenstaand. Er zijn zo veel verschillende moeders. Maar alle moeders, jong, iets ouder, gezond of ziek, doen hetzelfde: zorgen voor kinderen, huishouden en alle rompslomp die daarbij komt kijken.

Mommyonline zet één keer per jaar een mama in het zonnetje omdat zij in een situatie zit waarbij zij net die extra steun en herkenning goed kan gebruiken. Het moederschap is een zware taak en we doen het allemaal met hart en ziel en dat alleen al maakt iedere mama speciaal. Maar de Super Mommy heeft het net wat zwaarder omdat ze misschien wel iets heftigs meegemaakt heeft, of een kindje met een ziekte of handicap. Misschien is ze wel alleenstaand en heeft ze twee banen om rond te komen. Misschien is ze wel thuisblijfmoeder van zes kinderen en loopt alles op rolletjes.

Wie deze Super Mommy dit jaar is, weten we nog niet. Denk jij de Super Mommy van 2013 te zijn, of ken je iemand waarvan jij vindt dat ze deze onderscheiding verdient? Geef jezelf of deze mama dan snel op!
Er is niets mooier dan nog een beetje extra erkenning te krijgen voor de grote en zware taak die moederschap heet.

Prijzenpakket
Naast de titel “Super Mommy 2013” op een prachtige trofee, ontvangt de Super Mommy van het jaar een professionele fotoshoot verzorgd door Dutchbeautyfotografie waarbij je de mooiste foto’s op cd krijgt. Een groot beautypakket met prachtige merken, zoals Philosophy, Oriflame, Hannah, Paula’s Choice en Mineral Care mag ook niet ontbreken. Ten slotte zal er een interview worden afgenomen en zal deze samen met een mooie foto van jou op Mommyonline.nl geplaatst worden.

Geef jezelf op!
Al met al word je gewoon even lekker in het zonnetje gezet! En dat vindt elke vrouw toch leuk?!
Dus…geef jezelf of de ander snel op door je verhaal via de mail door te sturen of plaats het hieronder!

Super Mommy 2013 wordt gesponsord door:
Beautyvoordeelshop.nl
Dutchbeautyfotografie
Philosophy
Oriflame
Hannah
Paula’s Choice
Mineral Care

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Aankondiging: Super Mommy Verkiezing 2013

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top