Je bent hier
Home > Cadeau Tips Voor De Feestdagen > Aankondiging Cadeautips voor de feestdagen

Aankondiging Cadeautips voor de feestdagen

feestdagen cadeau tips
Bron

Valt het jullie ook op dat kerstversieringen steeds eerder in de winkels te vinden zijn of ligt dit gewoonweg aan mezelf? Kort na de zomervakantie vond ik in bepaalde winkels al kerstversieringen en pepernoten liggen. Zo kunnen we eerder in de feeststemming komen zullen ze vast wel denken.

Maar goed. Zodra sinterklaas- en kerstproducten dus langzaam maar zeker de winkels binnen druppelen is het voor mij een teken om over bepaalde zaken na te denken. Wat is bijvoorbeeld het beschikbare budget voor de feestdagen en hoeveel moet er nog ‘bijgelegd’ worden? En natuurlijk de cadeaus, hier gaat voor mij enorm veel tijd in zitten. Cadeaus voor vijf kinderen shoppen is namelijk niet iets dat je op het laatste moment wilt doen, daar weet ik inmiddels alles van. Stress, Stress en nog eens Stress.

Als het dus om inkopen voor de feestdagen gaat is na al die jaren van last-minute shoppen mijn motto inmiddels geworden: ‘je kunt nooit te vroeg met het inkopen van kerstcadeaus beginnen’. En hier leef ik dit jaar zeker naar. Ik ben namelijk al druk bezig met het bedenken en kopen van leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom. Als ik nu iets leuks tegenkom waarvan ik zeker weet dat mijn kinderen het graag zouden willen hebben, dan koop ik het alvast. Mijn enige hoofdpijn is dan het verstoppen ervan zodat de kids het niet vinden. Maar gelukkig is dit bij mij geen enkel probleem.

In huize ‘Mommyonline’ wordt trouwens Sinterklaas niet echt gevierd maar kerst daarentegen pakken we wel gezellig uit. Ik houd van Kerst en de gezellige sfeer die erbij hoort! Het gezellig samen eten en alle lichtjes maar ook de cadeaus. Ik kan er intens van genieten wanneer er onder de kerstboom veel pakjes liggen. En gek genoeg is er van alle pakjes maar net eentje met mijn naam erop, dit is wanneer ik extra lief ben geweest. J

Omdat ik al in de ban ben van het inkopen van kerstcadeaus zal ik jullie in mijn zoektocht meenemen. Ik zal de komende periode diverse kerstcadeau tips met jullie delen. Het blijft niet bij tips want voor Mommyonline heb ik diverse producten mogen ontvangen om uit te proberen maar ook om bezoekers van Mommyonline door middel van winacties kans te geven om cadeautjes te winnen. Ik laat enkel producten zien waar ikzelf of mijn kids enthousiast over zijn. Wie weet zit er voor jouw kleine mannetje/vrouwtje iets tussen. Scheelt jou dan weer het uitzoekwerk en natuurlijk geld. Hoef je enkel, net als ik, de cadeautjes goed te verstoppen.

Aankomende week komt mijn eerste tip en winactie online.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Aankondiging Cadeautips voor de feestdagen

  1. Ahahaha, voor 5 kinderen cadeautjes uitzoeken lijkt mij ook lastig. Inderdaad, lekker vroeg beginnen voorkom je gestresse en zo. Leuke idee trouwens, wie weet kom ik zo op ideeën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top