Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > 11 ergernissen van iedere nagellakgebruikster

11 ergernissen van iedere nagellakgebruikster

Terwijl de koude winter voor ons een reden is om onze benen niet te hoeven scheren is er daarentegen geen reden om je nagels niet altijd tiptop eruit te laten zien. Want tenslotte zijn je handen je visitekaartje. Jezelf een manicure geven werkt vaak ontspannend maar helaas kan dit ook onnodige stress met zich meebrengen. Wij benoemen er 11!

1. De perfecte kleur uitkiezen
Als je je nagels dan toch gaat lakken dan wel in een perfecte kleur die bij jouw stemming en eventueel outfit past. Maar uit tientallen of misschien zelfs uit honderden lakjes kiezen is niet bepaald makkelijk. Het kost eeuwig om je keuze te beperken en je er uiteindelijk uit bent. Misschien de volgende keer dan maar voor vijf verschillende lakjes gaan. Of tien, iedere nagel een ander kleurtje!

 2. Jezelf afvragen of je keuze wel bij het seizoen past
Velen van ons gaan met het seizoen mee en kiezen in de koude maanden voor donkere kleuren. Maar soms wil je in het midden van de winter gewoon een felle of neonkleur op je nagels. Dat is zo gek nog niet, of toch wel?

3. Het verwijderen van je huidige nagellak
Het maakt niet uit hoe grondig je te werk gaat maar nagellakken hebben nou eenmaal de neiging sporen achter te laten. We zijn allemaal denk ik wel bekend met het verkleuren van de vingertoppen nadat je je nagellak verwijderd hebt. Maar glitterlakken verwijderen blijft bij velen het toppunt van ergernis.nagellakken ergenissen

4. Nagellakremover over het wondje waarvan je vergeten was dat je die had
Een scheurtje of sneetje in de nagelriem kennen we allemaal denk ik wel. Maar wat een pijn kan zo’n klein wondje dan veroorzaken wanneer er remover overheen komt.

5. Ontdekken dat de kleur waarnaar je op zoek bent stroperig is geworden
Met een stroperige nagellak valt niet te werken. Het is een eeuwig zonde van zo’n prachtig lakje.

6. De nagels van je niet-dominante hand lakken
Je neemt je voor om de tijd te nemen en je geduld niet te verliezen maar helaas… het resultaat spreekt voor zich. nagellakken ergenissen 2

7. Wachten totdat je nagels droog zijn
Heb je na heel veel geduld je nagels prachtig weten te lakken moet je nog veel meer geduld opbrengen zodat ze kunnen uitharden. Zul je net zien dat je op die momenten altijd wel iets moet doen. Kun je je plas nog inhouden? Verpest het je pasgelakte nagels als je even snel de jeuk aanpakt door te krabben? We all know how it feels!

8. Spijt hebben van het gekozen kleur en je nagels opnieuw met een andere kleur willen lakken
Bij nader inzien past dat ene kleurtje toch veel beter bij je outfit, maar om nou helemaal opnieuw te moeten beginnen… More polishes more problems.

9. Zeer teleurgesteld zijn wanneer je poging om een nailart te maken mislukt
Het feit dat je het al probeert is al veel waard, niet waar? nagellakken ergenissen 3

10. De volgende ochtend ontdekken dat je nagellak verpest is
Je wachtte en wachtte en wachtte maar desondanks was het niet lang genoeg. What the f**k??

11. Gechipte nagels
De vijand van iedere nagellakgebruiker. Wat is dat toch? Aan alle nagellakken die beweren dat ze chip-vrij zijn, you lied.

Herken jij deze punten?

Bron 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “11 ergernissen van iedere nagellakgebruikster

  1. Voor mij op nummer 1: afbladeren van de nagellak!! Voor mij reden om bijna nooit nagellak te gebruiken, want dit gebeurt bij mij altijd veel te snel :-(.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top