Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Zonneschermen voor kinderwagen/buggy

Zonneschermen voor kinderwagen/buggy

Erg handig en praktisch is deze zonnescherm uit de assortiment van Juulswinkeltje.   Juulswinkeltje is een webshop met een groot assortiment uniek en handgemaakte cadeautjes  zoals  haarmode maar ook leuke beenwarmers, mutsen/sjaals,  labeldoekjes en sinds kort deze hippe zonnescherm in 8 trendy kleuren.

Nu met het mooi weer gaan er van zelfsprekend veel ouders met de kinderwagen op stap. Om jouw kindje tegen het fele zon te beschermen maken moeders veelvoudig gebruik van de kinderwagen parasol. Ervaren moeders zijn het er over eens dat een parasol aan de kinderwagen erg onpraktisch is. Vaak past het niet lekker en is moeilijk recht boven de kinderwagen te krijgen zodat je kindje ten aller tijden onder de schaduw zit.
Met deze super hippe zonnescherm is dat wel anders. Dit super handige zonnescherm kan bevestigd worden aan een kinderwagen of buggy. Snel te bevestigen door het aan de ene kant met elastiek over de bak te spannen en aan de andere kant met een koord aan de duwstang te bevestigen. Het scherm zit recht boven het kindje dus het zal altijd lekker in de schaduw kunnen liggen. En jij als moeder hoef niet keer op keer de stand van de parasol te veranderen omdat de zon net is gedraaid.
Is de zon even weg dan kun je het scherm gemakkelijk even omhoogschuiven.

Een bijkomende voordeel is dat het scherm een beschermingsfactor 50 heeft dus ook nog erg safe voor jouw kindje.

Mommyonline.nl mag namens Juulswinkeltje  een zonnescherm onder haar nieuwsbrieflezers weggeven, kleur zelf te bepalen. Wil jij ook kans maken op deze trendy zonnescherm in jouw lievelingskleur? Meld je dan aan voor Mommyonline nieuwsbrief en geef via het formulier antwoord op de vraag  waarom jij deze hippe zonnescherm wilt winnen. Deze actie loopt t/m 15 juli.

Nog niet aangemeld voor het nieuwsbrief? Snel aanmelden en mee doen met deze winactie

One thought on “Zonneschermen voor kinderwagen/buggy

  1. ben erg blij dat ik deze blog lees!
    sanne heeft er nooit problemen met een k,ap maar abby schuift het meteen weg, maar zoiets als dit zal ze wel accepteren. als ligt er nu sneeuw maar straks in de zomer ontzettend handig! thanksss

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top