Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Zomerkleding voor de moderne moeder

Zomerkleding voor de moderne moeder

De zomer staat weer voor de deur! Het wordt dus weer tijd om de inhoud van je kledingkast eens uit te zoeken. Dat betekent al je zomerkleding stuk voor stuk bekijken en kijken wat je nog wilt of kunt gebruiken van vorige zomer(s). Je oude kleding aantrekken, kijken of er geen vlekken in zitten, controleren op beschadegingen en natuurlijk kijken of alles nog past. Na een selectie tussen houden, weggeven aan een goed doel of kledinginzamelactie en weggooien kun je een balans opmaken om te kijken wat je er deze zomer bij wilt of moet kopen.

Niet alleen moeder, maar ook vrouw
In de tegenwoordige wereld heb je de mogelijkheid om, ook als moeder zijnde, jezelf modieus te tonen door je kledingkeuzes. In je vrije tijd kun en mag je dragen wat jij zelf wilt. Voor je werk ben je soms verbonden aan een verplichte kledingkeuze, maar dan nog kun je hier je eigen stijl in ontwikkelen. Mama zijn hoeft niet je volledige identiteit te beïnvloeden of te veranderen. Je kledingkeuzes hoeven niet te wijzigen omdat je moeder bent. Ook als mama mag je modebewuste kleding dragen. Het is juist zo prettig dat je de mogelijkheid hebt om je naast mama ook gewoon ‘vrouw’ te voelen. Je sexy te voelen, volgens de laatste mode rond te lopen en vooral je volgens je eigen smaak kleden is iets geweldigs. Het geeft je een goed gevoel over jezelf en als jij je goed voelt, dan voelt jouw gezin zich ook goed! Gelukkig hebben ook de modeontwerpers, bijvoorbeeld van Esprit NL, dit bedacht en is de zomerkleding erg geschikt voor zowel vrouwen als voor mama’s.

Sexy maar ook praktisch
Als moeder heb je graag praktische kleding. Het mag een keer vuil worden, want kleine of grote kinderen dat maakt niet uit: ze lijken hoe dan ook vlekken aan te trekken als magneten op jouw kleding. De kleding moet daarom gemakkelijk te wassen en te drogen zijn. Zeker voor vrijetijdskleding betekent dit zo min mogelijk strijkwerk.
Als vrouw heb je graag modieuze kleding, kleding waar je een goed gevoel over jezelf in krijgt en die je zelfvertrouwen geeft wanneer je het aantrekt. Kortom, kleding die je je echt ‘vrouw’ laat voelen.

De mode van deze zomer combineert deze eisen in sexy en kleurrijke kleding die gemakkelijk te combineren zijn met elkaar. Gemakkelijke stofjes, bijvoorbeeld in de kleur mintgroen, met een vrouwelijk ontwerp staan centraal deze zomer. Hierdoor is het heel gemakkelijk om je als een echte moderne moeder te kleden.

Shoppen met vriendin of partner
Na het uitzoeken van je kledingkast komt natuurlijk het leukste: shoppen om de oude kleding te vervangen. Laat voor een keer je kinderen thuis en neem je beste vriendin of partner mee naar een winkelcentrum en maak er een heerlijke dag uit van. De zomercollectie is dusdanig uitgebreid deze zomer dat je sowieso wel iets vindt waarmee jij gelukkig gaat zijn! Of je nu voor de grote merken kiest of het liever goedkoper houdt, er is deze zomer meer dan genoeg keuze om je eigen smaak tot z’n recht te laten komen.
Laat de zomer maar komen!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top