Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Introducing: YSL Matelasse Envelope Chain Wallet

Introducing: YSL Matelasse Envelope Chain Wallet

Voor LYB (Lease Your Bag) is het belangrijk dat we verschillende merken in het assortiment opnemen. In de praktijk betekent dit dat ik mij zowat in alle luxe merken moet verdiepen. En afgelopen maand leerde ik het merk YSL veel beter kennen. Ik heb hun tassencollectie nu ontdekt en heb ik voor het eerst een bezoek aan een YSL-winkel gebracht. Wat heeft dit merk prachtige kleuren in het collectie. Niet alleen hun tassen maar zeker ook hun kleuren dragen bij dat ik enorm hebberig word. YSL is voor mij zo’n merk waarvan ik alle mogelijke kleuren van een specifieke tas zou willen hebben. Om een start te maken kocht ik afgelopen week mijn allereerste YSL tas en ohhh wat is ze prachtig! Haar prachtige groene kleur deed mijn hart smelten. Haar weerstaan kon ik derhalve niet. En vervolgens kon ik niet anders dan haar met open armen in mijn collectie verwelkomen. Maak kennis met mijn allereerste YSL tas, de cassandre saint laurent matelasse envelope chain wallet in grain de poudre embossed leather. Dat is een heel mond vol, laten we het gewoon houden op matelasse envelope chain wallet.

Yves Saint Laurent

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent werd geboren op 1 augustus 1936 in Oran, Algerije. Hij kwam uit een gezin met drie kinderen. Zijn carrière begon bij het traditierijke modehuis Dior. Na jaren daar gewerkt te hebben richtte hij in 1962 zijn eigen merk YSL op. Het modehuis presenteert zich als een klassiek stijlicoon. Yves Saint Laurent stierf in 2008. Het label hoort intussen bij Gucci.

Ik werd verliefd op de Matelasse envelope chain wallet tasje toen ik op youtube diverse reviews van haar voorbij zag komen. Maar het was pas toen ik dit groenkleurige uitvoering zag dat ik het beste ding niet meer uit mijn hoofd kreeg. Dagenlang, nee wat zeg ik nou… wekenlang heb ik getwijfeld. Getwijfeld of ik het tasje per direct moest aanschaffen of gewoon op mijn wishlist moet zetten. Want ja….dit tasje kopen stond niet in mijn planning. En het per direct kopen betekent ook dat ik de nummer 1 tas op mijn wishlist moet laten. Dat ik haar aanschaf mogelijk met maanden zou moeten uitstellen. En dat is precies waar ik voor koos.

De beslissing is genomen en enkele dagen later was ik in een YSL winkel te vinden. Om een iets wat lange verhaal zeer kort te houden: ze hadden mijn zeer gewilde groene kleurtje niet. Het was niet de ervaring waar ik op gerekend had maar mijn allereerste YSL tas bestelde ik online. Enigszins teleurgesteld dat ik de winkelervaring heb moeten missen maar blij dat ik het tasje wel online heb kunnen scoren. En hier is ze dan…de YSL Matelasse envelope chain wallet in de kleur Pistache. Itsn’t she a beauty?

YSL Matelasse Envelope Chain Wallet

ysl matelasse envelop chain walletDit is de Cassandre Saint laurent Matelasse Envelope Chain Wallet in grain de poudre embossed leather. Het tasje is in de prachtige kleur ‘Pistache’ of beter bekend als legergroen. Het is van kalfsleer, heeft een gewatteerd effect en goudkleurig hardware. Verder is het tasje aan de voorzijde voorzien van het kenmerkend YSL logoplakkaat in goud. Het sluit door middel van een drukknoop en heeft een afneembare draagketting. Met een formaat van 19 x 12,5 x 3,5 cm is deze YSL Chain Wallet aan de kleine kant, maar daar houd ik wel van! Het dwingt je om enkel de hoognodige essentials mee op stap te nemen. Geen overbodige gesjouw hier….

Met deze YSL Matelasse envelope chain wallet start ik mijn YSL tassen collectie. Ik ben enthousiast wat betreft de collectie en kwaliteit van YSL. Mijn enthousiasme uit zich dan ook in het willen van meer tassen van dit merk. Ik ben alweer ‘geld opzij’ aan het zetten voor een volgende aankoop. En ik weet precies welke tas het zal gaan worden! Maar in de tussen tijd geniet ik volop van deze groene schoonheid.

ysl matelasse envelop chain walletBen jij ook liefhebber van designertassen? Op LeaseYourBag.nl huur je heel voordelig prachtige tassen van diverse luxe merken waaronder YSL. Zeker even checken dus!

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top