Je bent hier
Home > Headlines > Serie Tips | Young Sheldon

Serie Tips | Young Sheldon

Kijk je graag naar The Big Bang Theory of ben je simpelweg fan van Sheldon Cooper in deze serie dan is Young Sheldon wellicht iets voor jou. Zoals de naam doet vermoeden verteld de serie Young Sheldon het levensverhaal van de 9-jarige Sheldon Cooper woonachtig in Texas. De serie heb ik sinds enkele dagen terug ontdekt en ben dus nog volop aan het kijken.

Young Sheldon is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS en is een spinoff van de bekende serie The Big Bang Theory. Jim Parsons, die Sheldon speelt in The Big Bang Theory, doet de voice-over in deze serie, maar daarnaast is hij een van de producenten. De jonge Sheldon wordt gespeeld door Iain Armitage. De serie ging in première op 25 september 2017 en het eerste seizoen bestaat uit 22 afleveringen van ieder ongeveer 20 minuten. Er zijn tot nu 10 afleveringen uitgezonden.

In het pilot zien we dat Sheldon leert dat het hebben van een briljante geest niet altijd helpt om op te groeien in Texas. En in het tweede aflevering hoe Sheldon, om zijn bezorgde moeder gerust te stellen, de technieken van een zelfhulpboek gebruikt om vrienden te maken.
Enkele dagen terug is aangekondigd dat Young Sheldon een tweede reeks afleveringen voor het tv-seizoen 2018-2019 krijgt.

 

Volg jij Young Sheldon al?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top