Je bent hier
Home > Headlines > Winnen: 3D drive-in première Planes

Winnen: 3D drive-in première Planes

planesKen je Cars nog, de populaire familiefilm over raceauto Bliksem McQueen en zijn vrienden? Hoog boven de wereld van Cars vliegt Planes, het nieuwe  avontuur van Disney met in de hoofdrol Dusty, een racegraag vliegtuigje dat kampt met hoogtevrees. Op maandag 30 september om 20:00 uur gaat deze film op spectaculaire wijze in première op Schiphol. Oh ja, twee weken voordat de film in de bioscoop draait! Jij maakt nu kans om deze unieke belevenis mee te maken. Met maar liefst 100 auto’s van Hertz en een groot scherm wordt parkeerdek P2 omgetoverd tot ’s werelds eerste 3D drive-in bioscoop. Buiten vliegen de echte vliegtuigen namelijk ook gewoon over en de luchtverkeerstoren geeft het startschot. Mommyonline mag vijf plekken in bijzondere auto’s van Hertz weggeven. Doe mee en zorg dat jij er met je kinderen, neefjes, nichtjes of kleinkinderen bij bent!

De eerste live 3D première van de wereld
Coole premières zijn meestal alleen weggelegd voor beroemdheden. Maar Planes is een film voor kinderen, en daarom is het premièrefeestje ook voor kinderen. Zij mogen dus voorin zitten, terwijl de grote mensen op de achterbank mee mogen kijken.

Mommyonline: In samenwerking met Hertz mag Mommyonline vijf auto’s aan haar lezers weggeven. Kans maken? Beantwoord via dit formulier de volgende vraag: Hertz werkt samen met tientallen luchtvaartmaatschappijen, hoeveel om precies te zijn Het antwoord is te vinden op de site hertz.nl.
En laat vervolgens ons hieronder weten waarom jij kaarten voor de première wilt winnen.
Deze actie loopt van vrijdag 20 september tot en met vrijdag 27 september.

Over de Disneyfilm Planes
Planes is de nieuwste film van Disney met in de hoofdrol Dusty: een razendsnel sproeivliegtuigje dat er van droomt om mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld. Maar Dusty is niet gebouwd om te racen en heeft ook nog eens hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met een beetje aanmoediging van zijn mentor, een ervaren marinepiloot, weet Dusty zich voor de grote race te kwalificeren. Disney’s Planes komt op 9 oktober in de bioscoop.

Let op: Om kans te maken moeten beide vragen beantwoord worden!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

23 thoughts on “Winnen: 3D drive-in première Planes

 1. Om kans te maken moet het formulier ingevuld worden en hier bij comments aangegeven worden waarom jij kaarten voor de première wilt winnen. Alleen het formulier invullen is niet genoeg!

 2. De reden waarom ik de kaartjes wil winnen voor planes: mijn zoontje van bijna 4 is helemaal gek van cars en van vliegtuigen, dit is een leuke combinatie en ook nog op schiphol! Een leukere verrassing kan hij niet krijgen!

 3. De reden dat ik mee doe is dat ik de kaartjes wil winnen van planes voor me neefje.die word volgende maand 4 jaar.en dit zou een super cadeau zijn voor zijn verjaardag. aangezien hij helemaal gek is van cars en vliegtuigen zou dit een perfecte aanvulling kunnen zijn op zijn cadeaus.

 4. Erg jammer van de tijd, ik had met de kinderen er graag heen gewild, maar voor hen wordt het veel te laat. Wel een leuke actie!

 5. We willen heel graag winnen omdat er niets mooiers op de wereld is dan het verrassen van mijn kindjes. Oké… het wordt wel wat laat maar zoiets unieks komt maar zelden voor en dan mogen ze best een keertje later naar bed, dat halen we wel weer in!! Wij zijn dol op Disney dus willen we er heel graag bij zijn.

 6. Wat een leuke winactie zeg!! Helaas zijn mijn twee jongens nog te jong voor anders had ik het zeker leuk gevonden. Wie weet een volgende keer 🙂

 7. De reden dat ik mee doe is dat de film voor alle leeftijden is en naar een jaar hard werken geen vakantie lijkt het me leuk om samen met me vriend hierna toe te gaan.

 8. Waarom ik mee doe omdat dit wel heel speciaal is. Een film kijken op schiphol en nog wel in een auto ook ik denk dat ik mijn kids niet blijer kan maken.

 9. Ik doe mee omdat ik het super leuk vind om met mijn kleinzoons,
  naar de film te gaan en op schiphol is heel speciaal.

 10. Zou het heel leuk vinden om hier samen met mijn kleine man van 4 en mijn grote man van 31 heen te gaan. Dit omdat ze het er al weken over hebben en we dit al bedacht hadden als uitje met elkaar. Maar op deze manier is het toch wel extra leuk 🙂
  Ik ga duimen!
  Groetjes Cynthia

 11. Mijn zoontje van 5 is net Dusty…! Hij wil veel, maar is eigenlijk een held op sokken. Wie weet leert hij nog wat van Dusty en wordt hij al tijdens de film heldhaftiger. Dat kan hij goed gebruiken!

 12. omdat cars 3 (volgens mijn kleine broertje)(planes dus) super cool is ook. de mini film (trailer) is ook supercool en hij wil graag op een supergroot film scherm op het oude werk van papa gaan kijken 🙂 (deze woorden zijn van mijn broertje) hij zal heel erg uit zijn dak gaan omdat hij dan met papa naar een supergrootte bioscoop gaat. (als hij wint!) ach ja het is de moeite waard 😉

 13. Beste Mommyonline,
  Als ik met mijn twee neefjes in de Hertz Cars zou kunnen landen bij deze historische 3D vertoning op Schiphol zou ik helemaal in de wolken zijn! Om ze trots te laten horen, tussen de ‘4D’ vliegtuigen door, dat hun tante ook een (stem)rolletje speelt in deze fantastische nieuwe Disney film Planes.
  😀

 14. Mijn zoontjes raken volgens mij nooit uitgekeken op cars 1 en 2, maar zelf ben ik eerlijk gezegd wel toe aan een nieuwe, verfrissende en luchtige variant op deze waanzinnig mooie en aansprekende animatiefilms.

 15. Wat een leuke winactie. Mijn baby dochter is veel te jong maar ik zou deze voor mijn lieve buurvrouw willen winnen. Na een moeilijke scheiding kan ze een avondje uit met haar kids wel goed gebruiken.

 16. ik zou het nichtje van mijn partner van 12 willen meenemen.
  Ze heeft veel moeten incasseren afgelopen jaren en heeft zichzelf weg gecijferd voor haar zusje.
  en ze kan wel een oppepper gebruiken.
  Speciaal voor deze gelegenheid zou ik een cabrio huren en haar meenemen.

 17. Ik wil de kaarten graag winnen omdat mijn zoon helemaal gek is van vliegtuigen. Hij spaart alles wat met vliegtuigen te maken heeft en zijn grote droom is later piloot worden. Het zou fantastisch zijn hem op deze manier mee te kunnen nemen naar de première van de film Planes!

 18. Onze zoon vindt Planes helemaal te gek,
  bij Schiphol is hij dan ook helemaal op zijn plek.
  Van vliegtuigen krijgt hij nooit genoeg,
  de film Planes komt dan ook zeker niet te vroeg.
  De film kijken bij Schiphol,
  daarvan slaat zijn hartje op hol.
  Dat is de reden waarom wij graag willen winnen,
  laat de film maar snel beginnen.

 19. Vroeger toen ik klein was, gingen we met opa vliegtuigen kijken op Schiphol.
  Nu is mijn zoon 4 en is het zijn beurt. Met zijn neus tegen de ruiten kijkt hij ademloos naar de vliegtuigen die taxiënd of vliegend voorbij komen. Hij vindt het allemaal even prachtig.
  Hij is ook stapelgek op autorijden, dus ik kan me geen betere eerste bioscoopervaring voor hem voorstellen: zittend in een auto kijken naar een film over vliegtuigen! Dat zou een onvergetelijke ervaring zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top