Je bent hier
Home > Baby & Kind > Winactie | Zenner Showtime pakketje

Winactie | Zenner Showtime pakketje

destyniEr zijn er wel 1001 redenen te bedenken waarom het hebben van dochters leuk is, hier noemden we al 25 x waarom dochters leuk zijn. Heb je een typisch meisje-meisje in huis dan hoef ik je natuurlijk niet te vertellen dat je nooit te veel aan haaraccessoires kunt hebben. Al vanaf het moment dat het haar van je dochter lang genoeg is om in elastiekjes gezet te worden kun je er eigenlijk niet meer omheen. Meiden houden er nou eenmaal van om er leuk bij te lopen en dan mag het haar niet overgeslagen worden. Van strikjes en verschillende soorten paardenstaarten tot ingevlochten haren; alles moeten ze eens gehad hebben.

Met de juiste haaraccessoires in huis maak je het voor jezelf een stuk makkelijker. Wij weten uit eigen ervaring dat je niet dagelijks de tijd hebt om een mooie haarcreatie te maken, hoe graag je dat ook zou willen. Een simpel paardenstaartje in een elastiek met bloem is leuk maar deze kun je met snapclips met bloemen nog meer opleuken. Kost weinig tijd en je kleine meid blij, een win-winsituatie als je het ons vraagt.

Om je een handje op weg te helpen hebben we in samenwerking met Zenner een leuke winactie opgezet. Uit de kidscollectie Showtime hebben we twee pakketjes samengesteld bestaande uit de volgende items.zenner showtime col

Beide pakketjes bevatten alle hierboven getoonde producten, maar kleuren kunnen verschillen.

Wat moet je doen om kans te maken?
 -volg Mommyonline via Instagram+delen en of Like Mommyonline op Facebook +share
– Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en let erop dat je een geldig e-mailadres invult!
De winactie loopt tot en met woensdag 5 augustus 2015. Op vrijdag 7 augustus 2015 zal de twee winnaars via een mailtje op de hoogte worden gebracht.
Zenner accessoires zijn verkrijgbaar bij de drogist. De verkoopprijzen van de kidscollectie Showtime hebben variëren.
Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

11 thoughts on “Winactie | Zenner Showtime pakketje

  1. Me dochters zijn echt mega dol op bloemen! Moet overal in terug komen de kleding. In de kamer. Speelgoed enzovoort 🙂 ze zouden het delen en helemaal geweldig vinden!

  2. ja altijd leuk, de verzameling kan niet groot genoeg zijn. Zo heb je tenminste elke dag iets te kiezen!

  3. Daar kunnen we niet genoeg van hebben.. op 1 of andere manier verdwijnen ze erg snel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top