Je bent hier
Home > Baby & Kind > Winactie | Little Tikes Catch Me Crabbie

Winactie | Little Tikes Catch Me Crabbie

In een huis met baby’s is interactieve speelgoed onmisbaar, helemaal rond de tijd dat zij de wereld om zich heen gaan ontdekken. Goede interactief speelgoed helpt baby’s dan ook bij de eerste ontwikkelingsmijlpalen waaronder bewegen. Little Tikes Lil’ Ocean Explorers Catch me Crabbie is hier een goed voorbeeld van.

Little Tikes
De producten van Little Tikes zijn gericht op het hebben van plezier samen met fysieke en sociale interactie. Ze stimuleren de geestelijke ontwikkeling, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind.
Met de Lil’ Ocean Explorers speelgoedlijn richt Little Tikes zich helemaal op de ontwikkeling van baby’s. De producten uit deze lijn stimuleert baby’s binnen de eerste belangrijke 18 maanden actief te spelen. Het gaat om een volledige speelgoedlijn in oceaanthema die baby’s spelenderwijs in beweging brengt en hen begeleidt bij drie belangrijke leerstappen voor de eerste motorieke functies: zitten, kruipen en staan. De lijn bevat een aantal zeedieren die elk hun eigen bewegingsfuncties hebben en de allerkleinsten op verschillende manieren actief laten zijn. Little Tikes wordt zo meer dan ooit hét speelgoedmerk bij uitstek voor mama’s die hun kind willen stimuleren om te bewegen en zich verder te ontwikkelen.

Pak de krab
Klaar voor de start, kruipen maar! Je baby heeft een heleboel plezier met het achterna zitten van de krab. Door middel van bewegingssensor-technologie beweegt de krab van de ene naar de andere kant en klapt met zijn scharen terwijl je baby hem achterna zit. De speelse muziek werkt sfeerverhogend!

Little Tikes Catch Me Crabbie is, naast dat het voor veel plezier zorgt en er leuk uitziet, ook nog eens leerzaam. Beste Crabbie stimuleert namelijk het kruipen, staan en lopen van je baby. Rond de leeftijd van 9 maanden komen baby’s meer in beweging en dan is deze schattige krab een uiterst geschikt speelkameraadje. Catch Me Crabbie wordt met 3 AAA batterijen geleverd en kan dus direct voor veel plezier zorgen.

Naast Crabbie zijn er nog meer leuke speelgoeditems in dezelfde Lil’ Ocean Explorers lijn van Little Tikes te vinden. Kijk voor meer informatie op de de site van Little Tikes.

Little Tikes Catch Me Crabbie (€ 19.99)Catch Me Crabbie 2Winnen
Wil je ook graag je baby met deze Crabbie verblijden? Mommyonline geeft twee (2) exemplaren weg. Kans maken?

 -Volg Mommyonline via Instagram en/of Like Mommyonline op Facebooken
– en laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en let erop dat je een geldig e-mailadres invult!
De winactie loopt af op woensdag 27 januari 2016. Zodra er een winnaar gekozen is zal dit bekend worden gemaakt. Succes allemaal!
Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

48 thoughts on “Winactie | Little Tikes Catch Me Crabbie

 1. Ik doe graag mee!
  Heb een vriendin met een klein zoontje.
  Gun het ze van harte en hij zou dolblij zijn

 2. Ik doe graag mee voor die ultra leuke Little Tikes Catch Me Crabbie 🙂 Facebookpagina al lang geleden geliked 🙂 Helaas geen instagram. Succes aan iedereen die mee doet 🙂

 3. Oo, dat zou super zijn voor mijn lieve kleine mannetje! Zijn grote peuterzus zal graag uitleggen hoe het werkt 😉

 4. Wij willen graag mee doen aan deze leuke winactie.
  Mijn kleine jongen is gek op dingen met veel beweging en geluid.

 5. Oh wat leuk. Doe graag mee voor mijn dochtertje en nichtje. Die kunnen daar samen mooi mee spelen 😀

 6. Dat is écht iets voor mijn nichtje, die langzaam aan gaat kruipen! Tevens is zij ook een krab van het krabbegat (Bergen op Zoom) dus dubbel zo leuk! 😀

 7. Ik waag een poging deze leuke krab te winnen voor mijn lieve kleine neefje!

 8. Ik doe graag mee voor onze jongste zoon. Onze rode kater is niet veilig voor hem maar de rode krab mag ie wel vangen!

 9. Ik doe graag mee voor de kleinkinderen, die 2 dagen per week bij mij rondkruipen.

 10. Wat leuk! Heel graag een kansje voor dit kleurrijk lief vriendje! Doet me gelijk denken aan Sebastiaan ‘Diep in de zeeeeeeeee’

 11. Ik maak heeeeeeeel graag een kansje voor mijn zoontje!! Hij begint nu echt te spelen met zijn speelgoed waar hij nog niet zo veel van heeft…..Dit speeltje ziet er zooooo gezellig uit!!

  Ik ga duimen voor mijn kleine kanjer 🙂

 12. Ze maken veel lawaai en zijn gemaakt in felle schreeuwerige kleurtjes. Nooit gedacht dat ik zo van dit soort speelgoed zou houden. Maar eerlijk is eerlijk het interactieve eraan en hoe ze inspelen op de beleving van onze kleintjes is echt top. Ik heb hier een kleine man waar ik graag voor mee doe. Ik volg op fb en Instagram.

 13. O wat een koddig ding!!! Als zoonlief ligt te slapen denk ik dat pap soms ook ermee gaat spelen hahaha!

 14. Ik doe graag mee voor ons eerste neefje/nichtje dat eind mei geboren gaat worden 😀

 15. Super leuke actie! Facebook pagina geliked en instagram gevolg. Ik ga duimen voor mijn 3 maanden oude dochtertje lilly???

 16. Ow wow echt heel erg leuk. Ons boefje liam van bijna 10 maanden maakt nog steeds geen aanstalten tot kruipen… wellicht met deze geweldige catch me crabbie komt hij eens in actie hihi en na een week ziekenhuis opname wat echt verschrikkelijk was zijn we blij dat hij weer thuis is hij is nog niet helemaal de oude maar langzaam aan knapt hij gelukkig weer op hopelijk brengt deze super toffe crabbie de betoverende glimlach terug op ons mannetje zijn gezichtje want die missen wij heel erg

 17. Wat superschattig zeg! Volgens mij is dit uren en uren speelplezier voor de kleintjes. Ik maak graag kans. Geliked en gedeeld via facebook. Succes allemaal.

 18. Super leuk zo’n vrolijke krab voor onze kleine man liam ? daar word hij vast en zeker vrolijk van ?

 19. De twee gelukkige winnaars zijn:
  – Mary-Lou
  – Melissa Polfliet-DeJonge
  Jullie ontvangen beide een Crabbie thuis gestuurd, graag ontvangen we een mailtje met jullie adres gegevens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top