Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > WIC by Herôme goes down under: Amazing Australia!

WIC by Herôme goes down under: Amazing Australia!

Niet zo heel lang geleden ontdekte ik de nagellaklijn World Inspired Colours (W.I.C) by Herome. Montevideo was mijn eerste W.I.C lakje en ik moet zeggen dat ik tevreden ben met deze lakje. De nagellakken van Herome bevatten belangrijke ingrediënten die ik in een nagellak zoek. Ze lakken dankzij de brede kwastjes erg fijn en gelijkmatig, de lakken dekken goed en drogen daarbij snel. Helemaal naar mijn wensen dus. En wat betreft de kleuren, deze lijn bestaat uit 80 prachtige, trendy en fashionable tinten geïnspireerd door onze mooie wereld. W.I.C. is de prachtige combinatie van alle natuur, cultuur en kleurrijke steden die onze veelzijdige wereld ons biedt. Geïnspireerd door de rijkdom van de wereld, heeft elke nagellak de naam van een wereldse stad gekregen.

Midden juni presenteerde W.I.C. haar Amazing Australia limited edition die zes kleuren bevat. Het bijzondere van Amazing Australia is dat de kleuren voorzien zijn van een soort dauwlaagje of juist een ‘dirty mud’ laagje: alsof je na een relaxte strandwandeling de dauwdruppels en het fijne zand nog van je af moet vegen. In de Amazing Australia limited edition vind je de kleuren Adelaide, Gold Coast, Brisbane, Wollongong, Wagga Wagga en Tasmania. Hiervan heb ik van Adelaide, Wagga Wagga en Gold Coast swatches gemaakt. Alle drie de kleuren bevatten subtiele shimmertjes die in de zon prachtig sprankelen en dekken met twee laagjes perfect.

Het oranjerood van Adelaide herinnert aan vurige zonnestralen die zorgen voor een warme, sunkissed gloed. Een perfect match in combinatie met jeans of juist roomwit en zandtonen.

Het stadje Wagga Wagga dat tussen Sydney en Melbourne ligt, stond model voor een lekker felgele tint. Verrassend om deze kleur juist te mixen met volledig zwart of roomwit, zodat je nagels extra in het oog springen.

Gold Coast is kerrieachtig goudgeel en combineert super bij de vele exotische prints en dessins die dit seizoen kleur geven aan zwoele zomerjurken en tunieken.

Het zijn alle drie leuke en bijzonder kleurtjes voor de zomer en nazomer. Mijn favoriete uit deze drietal kleurtjes is zonder twijfel Adelaide, een warme en niet al te opvallende kleurtje welk heel goed te combineren is. Wagga Wagga en Gold Coast zul je niet snel op mijn nagels terug vinden maar zijn zeker leuke kleurtjes wanneer je totaal iets anders wilt, gewoon voor de afwisseling.

Roze is mijn favoriete nagellak kleurtje en derhalve heb ik twee roze kleurtjes besteld, namelijk Rome uit de World Inspired Colours en Awakening Kiss uit de Snow White & The Huntsman collectie. Beide kleurtjes zal ik binnenkort ook swatchen.

W.I.C. Amazing Australia by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.
Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50 met een inhoud van 7 ml.

Question: Wat vind je van deze kleuren uit de Amazing Australia lijn?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “WIC by Herôme goes down under: Amazing Australia!

  1. Mooie kleurtjes! Gold Coast vind ik erg mooi. Adelaide staat je goed 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top