Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Dit is waarom designertassen huren helemaal van deze tijd is

Dit is waarom designertassen huren helemaal van deze tijd is

Waarom designertassen huren van deze tijd is

In onze hedendaagse samenleving zijn we met z’n allen steeds meer gericht op duurzaam leven. We recyclen waarbij materialen opnieuw gebruikt worden. Maar ook het hergebruiken van producten, denk hierbij aan tweedehandse spullen, wordt steeds meer geaccepteerd. Dit alles doen we om minder impact op het milieu te maken en daar is onze planeet ons enorm dankbaar voor. Een ander vorm van duurzaam leven is huren. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen van het huren van designertassen voor je op een rijtje

Duurzaam
Laten we beginnen met de meest voordehandliggende reden: huren is duurzaam. Door je tas te huren consumeer je minder. Dit is goed voor het milieu omdat hierdoor iets minder CO2 en andere broeikasgassen, dat bij het maken van een tas ontstaat, uitgestoten worden. Door te huren draag je je steentje bij aan een beter milieu en daar is het milieu jou enorm dankbaar voor!

Betaalbare luxe
Authentieke designertas kopen doe je niet even. Er hangt immers een enorme prijskaart aan zo’n tas. En laten we wel wezen: duizenden euro’s aan een tas uitgeven voelt voor velen als een rib uit het lijf. Huren daarentegen is financieel veel aantrekkelijker. Voor een fractie van de verkoopprijs kun je jouw ideale designertas omarmen.

Voorkom miskoop door eerst uit te proberen
Een designer tas kopen is een investering van honderden en duizenden euro’s. En hoe zuur is het wanneer je na 1 of 2 keer gebruik erachter komt dat de tas in kwestie toch niet helemaal bij jou past? Met leasen voorkom je een miskoop. Na een leaseperiode weet je of het model wel of niet bij jou past en dus of je deze wel of niet wilt aanschaffen. Eerst uitproberen dan eventueel kopen!

Eindeloos afwisselen
Met de huurservice van LeaseYourBag.nl heb je de mogelijkheid om met regelmaat van designertas af te wisselen zonder dat dit nadelige invloed op het milieu heeft. Je kunt eindeloos afwisselen en bij iedere outfit een tas uitzoeken dat perfect daarbij past.

Weg met kwalitatief slechte tassen 
We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat huren een goede alternatief voor het kopen van kwalitatief slechte tassen is. Wanneer je de mogelijkheid hebt om te huren zal je namelijk minder snel geneigd zijn om kwalitatief slechte tassen te kopen. Stel je hebt een feestje of een andere speciale gelegenheid waarbij je een tas nodig hebt. Je zit krab bij kas waardoor kopen een probleem wordt. Normaliter zou je in zo’n situatie in een warenhuis op zoek naar een goedkope tas gaan. Helaas zijn dit kwalitatief slechte tassen, die na een paar keren dragen aan de kant worden gezet. Of na een korte periode alweer aan vervanging toe zijn. Dit afval is behoorlijk slecht voor het milieu. Voor minder geld kun je een top kwaliteit tas huren dat écht bij jou past. En welk je met veel plezier zult dragen.

Zo zie je maar weer: duurzaam leven zit hem in kleine dingen. Genoeg redenen dus om huren een kans te geven. Niet waar? Ga ook voor duurzaam leven, zonder dat je er moeite voor doet!

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top